Jump to content

NO-FASHION

Medlemmar
  • Inlägg

    3
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

NO-FASHION's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Hejsan!! Har en Mustang GT -98. Nybliven mustang ägare mkt nöjd måste jag säga, även ny på detta forum så jag ska snart tanka upp lite bilder på pärlan. Men nu då till min fråga som sagt. Min motor ligger på 4.6 L och 230 hk, -99 kom den nya modellen på karossen och de använder ju samma motor men skrämt upp han några kusar nån som vet vilka detaljer de bytt.
  2. Hejsan!!! Efter ett tag avtar värmen från fläktarna, men då är det varmt i bilen, vrider man om han till kallt så börjar det spruta en massa kall luft. så frågan är sitter det en givare som känner av när han e uppe i temperatur. Eller ska det alltid vara samma flås. Tror det är kompressorn som låter en del på passagerar sidan, men har fattat det som att det ska vara så. Men lite intresant med den svarta burken som är på passagerar sidan som man kan plocka is ifrån om man kört på kallt ett tag.
  3. Hejsan!!!! Köpte mig en mustang GT -98 cabbe i fredags. Har ett par frågor om AC:n i början är det ett jäkla flåås i anläggningen sen avtar det senare. Sitter det nån givare som känner av när han är uppe i temperatur eller. När man drar igång ac:n är det ett jäkla flås på nån fläkt som sitter undertill vid passagerar sidan ska det vara så. Sen är det en svart behållare som går ner under hands facket. Den blir skit kall sen kan man ta bort nästan som is ibland där ifrån Ha det bra alla Mustang älskare där ute
×
×
  • Create New...