Jump to content

ELP

Medlemmar
  • Inlägg

    16
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Inlägg postat av ELP

  1. Hej Lars! Skivorna är kanske okey som dom är , men man vill ju passa på när allt ändå är nere och shyssta till dom. Ska verkligen fundera på nya skivor istället. Vill inte behöva göra om saker..

    Erik

  2. Tack Lente! Håller med om att det skönt när objektet vänder , och man börjar skruva ihop istället för isär!

    Har ägnat de senaste dagarna åt att fixa till bromsarna fram. Blästrat, lackat, nya packnkingar, damskydd och kolvar. Blir lite skillnad faktiskt :D

    Nu behöver jag bara nån som kan svarva bromsskivor i Stockholmsområdet.. Tips någon..?

  3. Tack Lasse! Kul att du tror på mitt projekt :D

    När jag började slipa hittade jag en hel spackelkakor på bilen, och över det ett riktigt tjockt lager sprutspackel. Dessutom fanns det 3 lager olika färg på karossen, så det enda raka var att ta bort allt, och börja från grunden igen. Lägger till ett par bilder också.

    /Erik

  4. Hej! Känner att det börjar bli dags att komma ut med lite bilder och info om min mustang renovering. Har haft Mussen sen -94, då den blev min första jänkebil. Köpte den helt utan förkunskaper och gjorde väl ingen lysande affär kanske, men har aldrig ångrat mitt köp :D

    Mussen var grabber green när jag köpte den, och jag hade väl tänkt att behålla den så, även när jag för 18 månader sen började kika lite på rosten som kommit på bakskärmarna. Men jag ändrade mig ganska omgående, och bestämde mig för att fixa ALLT, och göra bilen blanksvart under, i och utanpå.. Och många timmar har det gått åt sen dess.. :D Siktar på att bli klar under säsongen i år, så jag hinner med och åka lite mustang innan det börjar snö igen..

    P.s.. Bilderna kommer i omvänd kronologisk ordning.. Ingen hacker direkt.. ;)

    /Erik

  5. Hej Mustanger!

    Jag är inne på 14:e månaden av min renovering av -70:an och turen har nu kommit till innertaket. Ska få i ett nytt, och både fram och bakrutan är fortfarande ur. Finns det bra tips på tillvägagångssätt, så är jag tacksam.

    /Erik

×
×
  • Create New...