Jump to content

funride.se

Medlemmar
  • Inlägg

    19
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Kontaktvägar

funride.se's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Problemet med fukt i halvljusen fortsätter. Jag kontaktade företaget som borrat hål i mina lysen mot betalning och undrade allmänt vad vi kunde göra åt saken. Fick som svar att ALLA mustanger har fukt i lysena, bara att lära sig leva med. Jag har lite svårt att köpa det. Inget förslag på åtgärd eller tips över huvudtaget. Mina reflektorer börjar nu rosta. RIKTIGT USELT av US Center i min mening. Tråkigt att firmans Cheva 1500 Silverado SS 2004 är köpt där och att jag skulle serva Mustangen med nya bromsar och ev beställa trim....... Ringde Exclusive istället och fick ett helt annat mottagande. Exclusive Cars blir mitt val framöver.
  2. http://www.midwestautogear.com/index.ph ... &Itemid=94
  3. Missade detta evenemang då jag ställde ut Mustangen på Micro Summerparty på dagen och jobbade som pappa till spädbarn på kvällen....... Roligt dock med responsen på Micro Summer Party, Mustangen lämnar få oberörda. När är nästa roliga evenemang??
  4. Tack, annars kan jag ju smeta på stripes i Chrome..... blir nog ensam om det.... snyggt???? Ingen aning........ Det är ju trevligt om man tar upp färgen på t.ex fälgarna i stripsen. Svarta fälgar, svarta stripes är snyggt. Kikade dessutom på kåporna till backspeglarna som finns färdiglackerade, men inte i chrome?? Nån som vet? Blå fungerar också, vet ni någon som har hemma i Sverige?
  5. Var försiktig då jag märkte att många Tyskar annonserar bilar som ej tullats in i Tyskland. Märkte detta när jag skulle köpa en Corvette för några år sen. Tyskt Brief är det som gäller, annars blir det en helt annan kalkyl.
  6. Hej, i egenskap av ombud för Folksam (mitt företag) tecknar jag Folksams "Körklar" i 6 månader för 4 kr/dag. Ca 700 kr för första halvåret. Efter detta tar jag nog Sveland eller Vesta. Jag skulle gladeligen erbjuda alla Folksam Körklar men bilen måste säljas via mig. MEN om ni funderar på att köpa en Mustang, privat eller som import, kan jag erbjuda garanti (samma nybilsgaranti som Exclusive Cars) Finansiering och denna billiga försäkring.... Jag vet inte om man får göra "reklam" här dock.....
  7. Var inne på grå från början...... Svårt! Finns de att köpa i Sverige?
  8. Mina lyktor torkar NÄSTAN upp en dag med 25 grader och sol. På morgonen dagen efter är de immiga igen! Rostiga "koppar" framför lampan har man nu fått på köpet.... Tröttsamt. US Center har gjort moddningen på min bil. Det verkar tätt, kan det bli för tätt? Ingen som provat att borra upp lufthål? Kanske i underkant med en slangbit så man inte får upp vatten???? Det verkar ju hjälpa föga att gå tillbaka och klaga......
  9. Bra sida. Nu vet jag vad som är MINST vackert. Gröna stripes på blå bil...... Hua! Vita är snyggt, precis som ni säger.
  10. Wheels i Barkarby, är det ett företag?
  11. Låter toppen! Är det Streetcarsfest?
  12. Man ska nog lyssna "live" innan man bestämmer sig kanske. Finns det sammankomster bland Mustang åkare i Stockholm???? Bör vara ett ypperligt tillfälle att tjuvlyssna lite
  13. Sidepipes är grymt! Men är det besiktningsbart?
  14. Hej (igen) Vilket system/ljuddämpare ger råast V8 sound? Jag tycker orginal är riktigt bra, men varför vara nöjd med det? Ger det mer effekt och kotar mindre än en månadslön är det förstås en bonus. Det bör vara som med fyrhjulingarna på jobbet, att ändrar man i ena änden bör man följa linan ut med mer bränsle och mer luft. Stämmer detta på bilar likaså??? På en fyrhjuling (högt effektuttag) kan det i värsta fall vara skadligt att inte göra detta. När jag ändå är igång och med risk att repetera någon gammal tråd: Finns det ett bra "kit" med avgas/luft & bränsleoptimering som säljs beprövat och klart?
  15. Ja det kan man ju alltid göra. Vore skönt dock om det löste sig själv..... Kanske ska kolla med exclusive? På Amerikanska forumet verkar detta inte vara nåt stort problem???? Kan det ha att göra med moddningen med parkeringsljuset? Eller klimatet?
×
×
  • Create New...