Jump to content

karlepalm

Medlemmar
  • Inlägg

    4
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Kontaktvägar

karlepalm's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Vad räknas in som "ett stark avfettande medel"? Några tips eller är det typ OKQ8:as miljövänliga avfettning som gäller? Den får inte lösa upp asfalten. Håller med att värden är lite grinig. Men jag kan förstå han... oljefläcken är inte så liten. nästan 1,5m i diameter... heh..
  2. Hej! Har något några bra ideer på hur man sanerar växellådsolja på asfalt? Har kollat runt på olika sidor men alla pratar bara om när oljan är blöt. Då kan man kasta på sågspån eller liknande och sen spola bort det. I mitt fall så har det torkat in. Bilen har stått över vintern och det har droppat lite allt efter som och torkat in. Värden hotat med problem om jag inte fixar det men jag har ingen aning om hur jag ska lösa det??! Hjälp någon!!!
  3. Hej! Är från några veckor tillbaka en lycklig ägare av en Mustang Mach 1 Ram Air -72 med en 351C motor och C6-låda. Känslan att sätta sig i den är helt enorm och jag kan inte för mitt liv förstå varför detta köp inte blivit av tidigare. Jag har pratat med många ägare till mustanger (då jag har varit intresserad av dessa bilar länge) och kan inget annat säga än att dom har varit dåliga marknadsförare av bilen. Hade jag vetat om detta tidigare så hade jag köpt en för längesen! Lite om mig: Robert heter jag och är en inflyttad norrlänning. Bor på södermalm i stockholm och är 29 år. Jobbar heltid med att vända papper och diverse andra kontorslikande uppgifter. Så känslan att få lite olja under naglarna väcker många minnen då man var yngre och mekade med skotrar och moppar. Jag har hört att det brukar vara mustang träffar på Årstafältet i stockholm varje onsdag.. stämmer det? Vilka tider brukar det vara? Jag har tusen frågor om de säkert mest enkla till kanske lite svårare saker. Allt från lister till "är det här normalt?" Vill även passa på nu när ordet är mitt att tacka alla er på de här forumet. Har läst en del trådar och till min belåtenhet upptäckt att det är respons på frågor och funderingar. Detta tycker jag är mycket bra. Hade det inte varit för att semstern är slut så hade jag varit ute och kört Mach 1:a hela tiden. En annan detalj kan vara att jag måste efterdra ena toppen på bilen då jag misstänker att den inte sitter som den ska då det läker lite olja här och där. Hoppas vi ses ute nån gång!!
×
×
  • Create New...