Jump to content

RoushJanne cmc457

Medlemmar
  • Inlägg

    18
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

RoushJanne cmc457's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Jag besökte Erik (Torq) i florida under julen och jag måste säga att hans Camaro var helt sjukt snygg. Har alltid satt mustang högst men efter detta besöket så vete fan..... PS. Tack för att vi fick komma och titta i din speedshop Erik.
  2. Vilket ställe och vilken hemsida !!!! Grymt !! Måste försöka komma förbi när jag åker över på den årliga vinter-resan.
  3. Snygga bilder , snygga bilar i Ronneby. GRATTIS till era 2:a platser ! Det är ju inte illa att kvalificera sig till sveriges snyggaste bil.
  4. tittade på luftrenar-locket live igår.....SKITCOOLT ! Man kan ju inte återge ljudet här men jag blev imponerad över hur tyst bilen var på tomgång , man hörde knappt att den var igång.
  5. Ja , detta är väl intressant för dom flesta moderna mustangerna. Men jag blir lite fundersam när man ställer frågan - hur mycket det är värt. Borde inte priset vara SJÄLVKOSTNADEN + en rimlig vinst ??
  6. Hoppas att det fixar sig med din musse. Jag fick själv som du vänta i 8-9 månader innan bilen var klar här hemma. Vad jag lärde mig var att vi (inkl jag själv) som köper bilarna är så "kåta" på att få hem våra bilar så vi betalar för mycket pengar till "experterna". Det enda påtryckningsmedlet vi som köpare har är våra pengar. Kanske lätt att säga i efterhand men ska jag ta hjälp någon mer gång så kommer jag inte betala lika friskt som jag gjorde med min musse. På slutet så fick jag dock kompensation för väntandet så min "expert" behöver inte få sitt namn här.
  7. Härligt Steff ! En mustang och du är som "handen i hansken" !
  8. Kanon !! Jag gillar att stripen går "hela vägen" på bilen.
  9. Den grundliga undersökningen kommer väl här från Borås..... Boråsgrabbarna rullar ju ut den röda mattan för oss som inte vågar gå först i ledet. Ska bli spännande att se och höra hur resultatet blir !
  10. Vi längtar efter att få se din pålle på träffarna. För mig så är din bil mustangernas Mustang !
  11. Alla har vi olika smak , JAG tycker det ser stencoolt ut. Ska bli kul att se detta live !!
  12. Jaa du Magnus...........bara att spänna på dig skidorna nu då.........
  13. Du är ju grym på att hitta i computervärlden........... Dom som parkerade sig uppe på Götaälvbron såg nog bättre än vad jag gjorde.
  14. Denna helg i Götet gick i motorernas tecken ! Lördag- STCC i frihamnen : Där fanns i alla fall några V8:or i Camaro cup. Missade dock finalen , lillpojken ville åka hem till Mussen ! Söndag- Monsterjam på Ullevi : MYCKET motorvrål och en vrålande kommentator från amerika. Lillpojken satt kvar till slutet. Söndag kväll hemma - Man kan ensam smita in i garaget och vila ögonen på en riktig BIL , den svarta pärlan - en MUSSE !
  15. Kan man få hänga på Boråsträffarna trots att man finns i Kungsbacka. (Det verkar vara långt mellan träffarna runt Göteborg)
×
×
  • Create New...