Jump to content

Blad

Medlemmar
  • Inlägg

    25
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Blad's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Jag får ta en span under bilen nästa gång jag är i garaget, jag har kört hela vintern och rostskyddat så det kan bli spännande.
  2. Ööööhhh, i Jeepklubbens forum har/hade man en automatisk programmerad grej som bytte ut all text som avhandlade Japanska bilar till "billig imitiation i plast" detta gällde då främst Suzuki Samuraien Borde vi inte ha nåt sådant här också moderatorn? Only kidding, Blad, men i detta forumet känns det som att svära i kyrkan genom att skriva vad du skrev "Japanskt såklart". Men det är ju bra att du känner ett visst förnuft nångång (läs vintern) - det verkar ju lovande För Japsen med helt o-uttalbart förnamn, kan ju inte va nåt Real men don't eat sushi - eller hur var det nu ? No offense! Men den bjöd du på Hahaha, inser så här i efterhand att jag borde ha skrivit Dodge Stealth istället, då hade jag inte lugit allt för mycket. overlake CMC 1202: Stämmer bra att det är fyrkraffs, har även sätesvärmare, defroster i backspeglar och ett kalasbra värmepaket. Så man skulle kunna tycka att jag borde köra den på vintern istället. Men hade jag tänkt mer logiskt från början hade jag nog inte haft någon av bilarna.
  3. Japanskt såklart en 3000GT, men tror inte jag kommer ställa av Mussen under sommaren, den är på tok för rolig för att stå och mögla i ett garage. Ha den bara på vintern var ett säljargument jag använde mot mig själv bara för att kunna motivera varför jag skulle köpa en till bil. Det lät bra just då iaf.
  4. Mussen är klart den roligaste vinterbil jag haft, bara två månader kvar innan man ställer av.
  5. Båda alternativen låter väldigt lockande tycker jag.
  6. Hmmm, min gör så också. Trodde det var standard på dessa bilar. Får häller ingen värme på fötterna, bara på rutan. Motorn håller inte värmen så bra häller. Har man varit ute och kört, stänger av bilen och startar den 30min senare så är den iskall. Vid fem minus tar det ca: 1min för min mitsu att trycka ut varmluft medans det tar ca:8 min för mussen. Ingen optimal vinterbil, men å så kul.
  7. 1. Hårdare bussningar. 2. Bort med alla barnsjukdommar. El, tank och plastdetaljer som går sönder. 3. Få in en Japan eller tysk som kan kolla över mappningen (nu får man väll stryk ). 4. En aning bättre bromsa. 5. Stjärtvärmare! (6.) Dubbel Turbo, vore riktigt grymt, inga fantasi effektutag men runt 420hk vore nice. Men priset på Mussen skulle bli för dyrt. Alla plast, skrammel och missmash med inpassning får man nästan räkna med då de nästan ger bort bilarna. Grymt mycket bil för pengarna!
  8. Det där skulle man inte tacka nej till. En Musse med väghållning. Känns som de gjort väldigt små förändringar på utseendet och ändå känns det som ett stort ansiktslyft.
  9. Jag tycker min kärra beter sig konstigt när man försöker växla "sportigt". Om jag gör snabba växlingar så är det inga problem, men därimot när jag sliter i växlarna och varvet i princip alldrig hinner sjunka så blir det som att motorn tvekar när man ger på gas igen. Känns som den dränker sig själv. Kanske lite OT, men iom det här kan jag alldrig få en "optimal" växling.
  10. De som kör Jänke Räsers brukar väll säga. Etanol dricker man, diesel tvättar man motordelar med och bensin kör man bilar på.
  11. En v50 såklart, den har jag hört är bekymmersfri. Undrar vem som tillverkat elsystemet i den. Tror alldrig jag klankat ner så mycket på en bil som min Musse och ändå vill jag alldrig göra mig av med den.
  12. Hmm, det är inte så att du redan öppnat dörren när du stänger av tändningen? Då stänger ju sterion av automatiskt direkt, annars poppar den ju vidare i 5min eller liknande efter man stängt av tändningen, om man inte öppnar dörren vill säga. /Anders
  13. Det är inte lätt att vara Ford ägare när det behövs en manual för "Hur att tanka sin bil". Snart bud på att ha med sig en 20l dunk att tanka och sen hälla över i biltanken. Kanske inte det smidigaste, men betydligt snabbare. Ska nog prova att köpa en bred slang som man kan trä över tankmunstycket och sen peta ner den i tanken. Någon som redan provat?
  14. Kan väl fylla på lite till då, jag kan vrida handtaget 678 grader utan något resultat, mer än att slangen krullar sig Har det börjat jävlas är det bara att lägga ner. Åk ett varv runt macken och pröva igen, det kan funka ! Dessutom, det är inte alla dagar som det strular, hög eller lågtryck verkar också påverka. Men som sagt, svårast har jag med Shell. Och dom har ju som bekant (den dyra)soppan man vill åt ! Man är ju inte bara torsk på stålar, man blir lätt soppatorsk åxå Fast corvette åker ju en lite nyare Musse så det kanske funkar lite bättre Jo, har det börjat jävlas då är det för sent att börja vrida, man måste på det direkt. Roligast är ju endå det här på långkörningar, när man får stanna 3ggr å tanka när man ska till malmö för att man inte får i fulltank.
  15. Blad

    ang .vinter

    Ajdå, det var inte bra med oljan, jag har precis kört upp min sommarbil till Dalarna och ställt av den. Borde alltså bytt olja innan. Gjorde en vaxning på min bil när det var minus grader i garaget ett år, lacken såg lite rolig ut på den kärran.
×
×
  • Create New...