Jump to content

DTS Development

Medlemmar
  • Inlägg

    3
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

DTS Development's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Så har jag äntligen hittat en Mustang 75a coupe ,väldigt fin i plåten och bedrövlig i lacken . Men till min stora förvåning hade bilen ac som endast verkar behöva lite påfyllning av gas. Vet ni om det finns något ställe i Sverige som kan ordna matta och diverse inredningsdelar,dörrhandtag,fönstervev mm? MVH Martin
  2. Mustang II är helt klart i mina ögon en av dom snyggaste mussarna,väldigt lik orginalet,betydligt bättre väghållning än dom gamla. Helt klart bland dom bästa mussarna jag kört och ägt,inte så stor och klumpig som en del av dom andra. Jag har provat óch ägt stort sett alla mussar (14 st) och Mustang II är helt klart en av dom bästa. MVH DTS Man kanske skulle ha musse igen!
  3. Helt rätt Mustang II är unik,absolut inte tråkig med V6 an ,den går inte mycket sämre än dom gamla 289 v8 orna. Och till skillnad från dom gamla mussarna så har ju en 2a i bra skick något som dom andra inte har nämligen väghållning,något som bidrar lika mycket till körglädje som en v8 . Ljudet i 6an är också fullt tilräckligt med en ordentlig upsättning avgasrör. Mustang II är ju dessutom betydligt mer lik en 66a än vad 69-73 är som ju inte alls ser ut som orginalet. MVH En som ägt 14 olika Mussar.
×
×
  • Create New...