Jump to content

Diabolics

Medlemmar
  • Inlägg

    7
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av Diabolics

  1. Jag plockade bort min när jag bodde i USA, så är det någon som saknar en så kan det ordnas ....billigt Jag gillar det cleana utseendet utan spoilern eftersom spoilern fuckar upp linjerna. Jag har ford racing handeling pack och kan inte säga att jag saknar någon kontakt med marken.... tror funktionskravet vida understiger (?) utseendekravet för spoilern.
  2. Till Janne S: Istället för att spraya på den vita mittdelen, gör som jag, köp en plastfilm i rätt röda nyans (som de två andra delarna) och sätt på. Skulle det uppstå problem, texvis att du måste besiktiga om, VIPS, bort med plastfilmen. Jag kan styra upp en bild om någon är intresserad.
  3. Det hugger i vanliga GT oxå. Det är en mexikansk växellåda du har, sen kan du dra dina egna slutsatser Allvarligt.... Strax efter jag köpte min GT, under den tid jag bodde i USA, så kontaktade jag flera Fordverkstäder samt även serviceavdelningen på Ford Motor Company. Idioten jag snackade med där föklarade att det va ett medvetet kuggglapp eftersom detta är en sportbil som blir så varm så det måste finnas spel för materialutvidgningen..... yeah right. Man lär sig korrigera kuggglappet med kopplingen efter ett tag..... numera tänker jag inte ens på det.
  4. Jag gick igenom regbesiktningen av min 2007:a med de blinkerslförsedda backspeglarna. Importerade dem genom USA från Kanada. Jag köpte min bil under min tid i USA men hade inte ägt den i ett år så jag har godkända bakljus samt position fram (från Grufman). Killen på besiktningen var skitglad för att se en mustang somm inte försökte mygla på position och bakljus så det slank igenom. Definitivt snyggast lösningen för min mörkgråa mustang.
  5. Tack för klargörandet. Jo, jag är oxå hemflyttad efter ett par år i USA, tyvärr klickade det i infon från vägverket för mig och jag trodde att definitionen på flyttsak var samma för tullen som för vägverket. Således har jag bara ägt min bil i 7 månader i USA och nu försöker jag överklaga pga vilseledande info (jag fick info per telefon från vägverkat att tullens definition på flyttsak var vad som gällde). Jag vill fan inte borra i min bil och kommer kämpa med näbbar och klor för att slippa.
  6. Jahaja. Jag har en Mustang GT -07 som jag precis förtullat som flyttsak. Jag har annu inte regbesiktigat den men jag har fått hem reg.skyltar samt reg.papper. Skall det vara så? Jag trodde inte man fick det förens efter reg besiktningen? Dessutom finns den med i vägverkets databas på vv.se där det står följande under rubriken "Besiktningsuppgifter om valt fordon": Körförbud: Nej Föreläggande: Nej Föreläggande/körförbud har följande förklaring: Föreläggande Fordonet kan ha föreläggande i form av kontrollbesiktning, registreringsbesiktning, begränsad registreringsbesiktning eller intyg. Körförbud Visar om fordonet belagts med körförbud till exempel på grund av utebliven besiktning. Kan någon hjälpa mig reda ut saker och ting?
  7. Jag sitter i Cali for narvarande med en ratt farsk GT och kan bekrafta att det ar noll garantier om man skeppar den over altlanten. Jag har varit i kontakt med Ford dealers, Fords garanti-avdelning, samt Ford i sverige. Alla sager samma sak, NOLL garanti.
×
×
  • Create New...