Jump to content

Stangman

Medlemmar
  • Inlägg

    9
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av Stangman

  1. Någon som vet var i sthlm området man kan köpa ett rostfritt magnaflow system till sin pärla. Kr-motor har ju lagt ner och bara börkjat med däck så hittar ingen annan som säljer.
  2. Ja har ju inte hunnit sätta tillbaka den men ska ta bort batteriet måste ändå underhålls ladda det lite Funderar lite på PCV ventilen där låter ju konstigt om den ligger löst där i borde ju ha något motstånd för ska väll öppna o stänga. Men ja åter kommer när jag provat
  3. Har haft samma fel. Då var det PCV ventilen som var trasig samt smuts i Luftmassemättaren eller MAF:en vilket man föredrar att kalla den. Sen var problemet borta och bilen gick ner igen på tomgång som normalt innan låg den kvar länge och gick sakta ner på tomgång igen. PCV ventil är billigt, och hur man gör rent MAF:en står i Grufmans katalog. Hoppas detta tips hjälper din bil att bli som vanligt igen. Mvh MrV8 Jag har plockat bort PCV ventil och i ventilen så är själva innehållet löst kommer du ihåg om den nya ventilen oxå var så. Rengjorde MAF sensorn kan säga att det var ganska mycket beläggningar på trådarna så måste bli en jäkla skillnad nu efter rengöringen.
  4. Tack för tipsen måste prova det där med pvc ventilen är lite störigt när det är så där.
  5. Någon där ute som kan hjälpa mig med att lösa ett mysterium, min mustang GT har en tendens när den är varm att den är "seg" att gå ner på tomgång efter man varvar motorn. Eller kanske inte är något fel vad vet jag.
  6. Jag har en GT års 98 och bromsvärderna bak ligger på 1,0 båda sidor nya skivor och klossar monterade
  7. Ok tack.. men är det vanligt att det ska bryta lite i drivaxlarna vid tex sväng för på min bakaxel så bryts det ganska mycket behöver knappt svänga nått för att det ska vibrera (dunka) känns mera när man kört den länge.
×
×
  • Create New...