Jump to content

Predikanten

Medlemmar
  • Inlägg

    4
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Predikanten's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Finns en TSB på det. Hade samma sak på min 06 GT Auto. Fixade problemet, inget vinande ljud mer.
  2. Är en nybliven mustangägare som har två frågor. 1) Tycker den manuella växellådan känns lite svårväxlad. Ibland går inte backen att få i utan att först lägga i en annan växel. Dessutom är det svårt få i tvåan om inte varvtalet på motorn är rätt. Så om jag ska växla ner från 3an till 2an och hastigheten är lite för låg måste jag gasa till lite för att 2an ska gå i lätt. Är det något fler har upplevt? 2) I låga hastigheter vid snäva svängar kan jag höra ett litet vinande ljud. Känns inte som att det hörs om jag tex har frikopplat, så jag tror inte det har med några hjullager eller så att göra. Läste på något annat forum om att någon upplevde samma sak efter att ha bytt till "4.10 gear", vad som nu menas med det, och att lite mer frikionsvätska nog skulle hjälpa. Någon som kan förklara vad detta innebär?
  3. Är det så pass illa att de verkligen kollar blinkerslamporna på reg.besiktningen så att de är E-märkta? Rent allmänt, hur nitiska är dom egentligen?
  4. Hej på er, är ny på forumet och inväntar en Mustang från USA om 2-3 månader. Har några allmänna frågor som jag hoppas nån kan svara på. Först och främst har jag hittat dessa http://www.themustangshop.ca/product/306626/302292 som jag funderar på att ta hem med bilen och installera istället för att sätta på framskärmen. Det borde väl inte skapa några problem vid reg.-besiktningen eller vad tror ni? Vad säger reglerna om sidoblinkers? Är det nån av er som köpt Grufmans godkända bakblinkers och monterat själva som kan säga nåt om svårighetsgraden i detta? Det är väl så att man måste göra nåt ingrepp för att fixa så att blinkersen inte går på bromsljuset va? Har tänkt att byta ut så att blinkersen och p-ljuset fram blir korrekt, måste detta vara e-märkt? På bilen jag ska importera sitter det ett Magnaflow avgassystem. Katarna är original, så det är från dom och bakåt som det inte är standard. Är det troligt att det blir problem med detta vid reg.-besiktningen? Det syns väl på ljuddämparen kanske att det inte är standard, hur insatta är besiktingsgubbarna i hur det "ska" se ut så att säga? Tack på förhand.
×
×
  • Create New...