Jump to content

Fnoskar

Medlemmar
  • Inlägg

    6
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Kontaktvägar

Fnoskar's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Tittat runt lite på nätet efter fler objekt. Vad säger ni om denna? http://www.blocket.se/vi/15228859.htm?ca=18_s Ser onekligen trevlig ut. Är priset rätt?
  2. Stackars jäklen som köper den av dom. Tur att jag frågade er här. Vad säger VIN nr er för något? Den som låg på blocket var ju dock andra bullar. =D Ser fantastisk ut. Fråga är bara om en bil i utställningskick är något för mig. Kommer ju aldrig få kunna hålla samma skick på den.
  3. Tack för infomationen! Suveränt att det finns forum som detta med alla kunniga på ett ställe. Vore ju katastrof att köpa in en bil som man aldrig får såld sen igen. Kolla in bilen jag kollade på här. Snackar vi rejäla fantasipriser eller? http://www.mdaclassiccars.se/details.php?id=93
  4. Det där med komforten är jag mycket medveten om. Har ju som jag nämde kört modern Corvette ett par år. Just nu är det dock inte det jag är ute efter. Lånade min kollegas Mustang cab 96'a förra sommaren. Inget för mig alls. Så en äldre bil blir det. Kollat på allt möjligt som Challenger, chargers, camaros och nu fastnat för Mustangen jag nämnt i inläggen ovan. Får se vart det slutar.
  5. Har haft Trans Am och Corvette för ett par år sedan. Nu har jag fått tillbaka suget igen. Användingsområdet kommer bli små utflykter lokalt och glida runt och mysa på sommar kvällarna. Så en äldre jänkare är vad vi siktar in oss på. Mekar inget själv utan har folk som gör det åt mig. Letar därför efter en bil som är nyligen renoverad och i toppskick. Vad tror ni om den Mustang Hardtop GT 351 -70 jag nämnde i mitt förra inlägg? Är dom lite ovanliga? En kollega till mig sa att delarna till just Ford i Sverige är relativt billiga och lätta att hitta. Stämmer detta? Tacksam för alla tips jag kan få angående detta.
  6. Tjenare Är på gång att köpa mig en trevlig bil lagom tills våren kommer. Har hittat ett objekt som verkar väldigt intressant och behöver nu lite tips och råd eftersom jag aldrig ägt en Mustang. Bilen är av 1970 årsmodell och importerad från staterna. Genomgick en rejäl renovering för 450mil sedan så allt är som nytt. Modellen heter Hardtop GT. Shelby emblem finns på bilen och det står "Cobra" ventilkåporna. Utan att jag postar en bild, vad tror ni rent spontant om modellen i det skicket som jag förklarade? Kostar en bra slant så man vill ju inte göra bort sig.
×
×
  • Create New...