Jump to content

fasterback

Medlemmar
  • Inlägg

    28
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

fasterback's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. 69án är iofs också riktigt fet... Tack Göran! har svårt att tänka mej mer värmande rader... Tack också Mustang Forum (Tord) för otroligt utrymme och uppmärksamhet i tidningen. Hade ingen aning om det, hade mailat bilderna från tråden och en text om vad jag höll på med i våras. Blev lite lätt förvånad när tidningen dök upp.....kanske skulle ha editerat texten om jag vetat.... (bild från Tidö Slotts träffen)
  2. Verkligen! Visste inte att den fanns, du har ju byggt den motorn jag vill ha! Jag har ett oborrat block från -68 jag förmodligen kommer att stroka till 331-347 samt köra vanligt hederligt trim med aluminiumtoppar, airgap, Dough´s headers osv. Blir jag inte nöjd får det väl bli Paxton, eller så bygger man för dom förutsättningarna på en gång med lägre komp. Grym bil!
  3. Motorrummet som det ser ut nu, längtar till när strokermaskinen skall landas...Gillar cobra detaljerna lite synd om man skulle köra Paxton...
  4. Ny bild, bland artfränder...the mustang herd...
  5. Samma bild i ett 1968 potpurri, det var ett händelserikt år i världen då vi föddes...
  6. Då får jag väl kontra med en till... Hittade en neutral vit trailer i ett industriområde som fick stå som bakgrund, den fick lite branding i form av tidstypiska logos. Har en ny skön på gång från samma fotorunda.
  7. Plåtad vid Lövsta sopstation med ett inretoucherat syskon Mustang P51D i himlen ovanför och pålagd logo på kåken som nu är jämnad med marken.
  8. Känns grymt att få sådana kommentarer, jag blir verkligen glad. När man som jag stått och vridit och vägt på allt in i de mest sjuka detaljer blir ju belöningen enorm när man får kommentarer som de jag fått. ( nu efter att ha vågat mej fram från grävlingsgrytet...)
  9. Ja, där är vi överens, svart är cool och lite grymmare kanske men en ljus metallic tar nog fram och förstärker linjerna bättre. Man säger ju att ting i ljusa färger ser större ut än i mörka. (det är därför det blir svart t-shirt i sommar) Tyckte också att det skulle kännas fräscht med ljusare linjer. Här kommer andra höften....
  10. Tack! Fredde77! innebär det att du är 77:a? Själv är jag jämnårig med min bil, skiljer 2 månader (my evil twin). Samma för dej skulle innebära att du måste ha en 77:a... Jobbigt för alla ägare av nya mustanger.... Cool bil, Jag har sett den någonstans, nätet, cmc tidningen? Bifogar en bild på en vacker höft i nästan samma nyans som en hotfull himmel ovanför...
  11. Tack Magnus för komplimang och välkomnande! Det har varit väldigt kul att "offentliggöra" projektet och få respons från likasinnade, det väger klart mer än att få tummen upp på gatan. Med risk för att vi får en stämpel som "klubb för inbördes beundran*" vill jag så klart berömma tillbaka, det ser grymt ut det du och din bror håller på med. Är lite inspirerad att ta några fartbilder. (*Iofs kanske det är en del av vad klubben och forumet är till för....)
  12. Här är en bild som visar bagageutrymmet. Valde att göra en flat botten istället för den nedsänkning mot tanken som är original. Rygg, botten och sidor är klätt med bilmatta. Steget fick inte plats mellan bagagerum och säte pga baslådan så det fick sitta på väggen med dolt kablage. Liten brandad väska för blyersättning och korta tumnycklar.
  13. Tack Mike! och efter att ha kikat på vad du gör kan jag bara hålla med alla dina beundrare, jag önskar jag hade ditt tekniska kunnande! Den kommer förståss att bli fruktansvärd, precis som originalet var. Du kanske skulle chocka med en helt oväntad färgställning?
  14. Missade din länk i förra, kan fixa det senare och skicka till dej. trevlig helg!
×
×
  • Create New...