Jump to content

Hjalle1

Medlemmar
  • Inlägg

    7
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Kontaktvägar

Hjalle1's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Kan värmt rekomendera at åka till silverstone på detta http://www.silverstone.co.uk/php/rm_classical.html Var där 2006 och måste säga att det är en mycket trevlig historisk tävling!! Annars finns ju alltid den i mitt tycke fräckaste tävlingen bland det historiska på Spa var där och skruvade Hundkoja som vi även gjorde på silverstone!! Men 6timmars rejset på kvällen på SPA finns inte mycket som slår ska försöka ladda upp lite bilder från det om någon är intreserad av det?? Åk på detta om ni har tillfälle de är så fräckt http://www.roadbook.be/spasixhours/en/index.html
  2. Vet inte om jag är ute och cyklar men de finns väll ett företag som heter Turbocenter i Sthlm. Vet att dom är duktiga på Ford Cosworth att mappa dom!! Har för mig att dom har rullande landsväg!! Skada kanske inte att höra om dom klara av 8 cylindra istället för 4!!
  3. Ska leta fram min tuner i helgen!! Så ska ni få reda på vilken jag har!! Men blir väldigt förvånad om de inte är samma som Aj!! Men men allt ska väll inte vara enkelt med trimmade bilar!!!
  4. japp visst har jag diablo tunern!! Är kanske läge att köpa den nya som har kommit då! Såg de om faktan på din bil aj att du hade byt utväxling vilken skillnad gjorde det??
  5. Okej då har jag fått lite förklarat! Sen har jag ytiligare en fråga till dig AJ! När du ska backa och rör gasen alldeles så lite har du problem med att den vill spinna då?? Alltså måste backa på tomgång för att de ska bli normalt!!
  6. Hej har en 06a Musse Gt automat med Vortech kompressor! Detta kit är de i bilen http://www.mustangsunlimited.com/itemdy ... T1=BB32+01 Undra nu om ni här på detta forum kan hjälpa mig med att få växelådan att lira ordentilgt ihop med kompressorn?? Med andra ord vad behöver jag göra med Automatlådan var köper man grejerna kan man göra det själv hur mycket kostar det ungefär?? Bilen växlar hårt på Ladd tryck!! Tack på förhand alla MUSTANG tokar!! MVH Andreas Hjalle Hjalmarsson
×
×
  • Create New...