Jump to content

albin

Medlemmar
  • Inlägg

    20
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

albin's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Just nu ligger jag på 1.34L i blandad körning, men ligger på ganska hårt enligt mig själv. Haft den nere under litern långkörning och i mer eller mindre laglig hastighet. Från 70-110km.
  2. Svenssons bilverkstad i uddevalla bytar olja och filter på min för cirka 1200kr... han har tydligen inne en del mustanger och andra amerikanska bilar.
  3. Söker med ljus och lykta efter backspegelkåpor, såna man kan slänga på backspeglarna i samma lackering som bilen istället för den fula plastiga looken... någon som vet vart man enkelt handlar?
  4. Reg.besiktade min i fredags och han kollade noga på mina sidoblinkers...
  5. Naturligtvis pratar vi inte om att ge fan i att byta olja, utan snarare om man skall åka till aktoriserad verkstad för att göra det, eller byta själv...skillnaden är ju stämpel i serviceboken.
  6. Som topicen lyder, lämnar ni in bilen var 800-e mil för att få stämpel eller byter ni olja/filter själva? Funderar på att lämna in min, för att hålla serviceboken fullstämplad, pga värdeminskning osv... hur gör ni?
  7. Snygg, och snygg färg dessutom... passade skitsnyggt i lite dunkelt ljus i första bilden!
  8. Ja jag tyckte klädseln passade färgkombinationen utvändigt... och så känns den lite porrig också!
  9. Hehe, jag behåller nog mina myggjagare ett litet tag till... det är skönt att åka på lite däck efter att ha snurrat omkring med lite överdimensionerade fälgar sist. Värsta är att garaget där jag haft en audi a3 blev väldigt väldigt litet helt plötsligt, nästan så man får ha ett extra par ögon varje gång man kör in. edit: Kommer rulla på västkusten förövrigt...
  10. 2006-a, gått 800mil drygt, sportavgassystem och K&N filter.
  11. albin

    GPS tips?

    Tackar killar... antagligen är man en "sucker" för reklam, för jag förknippar gps-er med Garmin och Tomtom, så någon av dessa blir det.
  12. albin

    GPS tips?

    Garmin eller TomTom, funderar på modell osv i prisklass max 2500kr cirka. Någon som har ett bra tips?
  13. 20k dollar, han landar kring 200-210 hemma i sverige då. Nice med cab till sommaren!
  14. Oj konstigt att det är många frågor kring import vad det gäller senaste modellen av mustangen... Egentligen tänkte jag köpa en svensksåld, men hittade tyvärr ingen.
  15. Som topicen lyder, vad behövs göras och till vilka kostnader?
×
×
  • Create New...