Jump to content

albin

Medlemmar
  • Inlägg

    20
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Inlägg postat av albin

  1. Varför låta bli att byta olja? Det kostar ju ingenting? Vore skillnad om det var en BMW 750 vi pratade om... Oljeservice närmare 10 000kr. :--

    Naturligtvis pratar vi inte om att ge fan i att byta olja, utan snarare om man skall åka till aktoriserad verkstad för att göra det, eller byta själv...skillnaden är ju stämpel i serviceboken.

  2. Mjasså, ser att du har myggjagare på fötterna så antar att du är från Sthlm? ;)

    Internt Norrlands-skämt. :)

    Grymt snygg bil ! Den ska du vara stolt över. :)

    Hehe, jag behåller nog mina myggjagare ett litet tag till... det är skönt att åka på lite däck efter att ha snurrat omkring med lite överdimensionerade fälgar sist.

    Värsta är att garaget där jag haft en audi a3 blev väldigt väldigt litet helt plötsligt, nästan så man får ha ett extra par ögon varje gång man kör in.

    edit: Kommer rulla på västkusten förövrigt... :)

  3. Tackar killar... antagligen är man en "sucker" för reklam, för jag förknippar gps-er med Garmin och Tomtom, så någon av dessa blir det.

  4. Hej Albin - som blev medlem 1 april.... :roll:

    Serviceintervallerna brukar ligga still när det är dax... som när pigan vill .....hemma på Åsen... :D:D:D

    Priserna är - som du skriver - ungefärliga..... Tips: fråga om de kan bli färliga... det tjänar du på.... var hård... :evil::twisted::evil::twisted::evil::twisted:

    Verkstäder som "fixar" ja dom är det STOR varning för.....det vet alla Mussefantaster..... 8)8)8)

    Underbart svar Håkan... eller nja, jag får inte ut mkt av det direkt. :P

    Vad jag undrar är helt enkelt hur stort spann det är mellan servicar man bör göra i serviceboken då jag inte fått min bil än?

    Du menar alltså att en vanlig grundservice skiljer så mkt i pris att man inte ens kan ge ett ungefärligt svar?

    Fixa och fixa, vad jag menar är alltså vilka verkstäder som finns runtom som klarar göra ett bra jobb vad det gäller vanliga servicear...?

    Edit: Förresten är jag inget aprilskämt, bara en slump att jag reggade mig idag då vi pratade serviceintervall här på jobbet.

×
×
  • Create New...