Jump to content

Ricki_

Medlemmar
  • Inlägg

    4
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Ricki_'s Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Tack för hjälpen alla. Jag tycker varianten som du Chili använder verkar vettig Du kanske kan säga mej vars du har köpt dom där grejerna också? Jag antar att detta är den biligaste lösningen på mitt problem.
  2. Hej jag var och skulle besikta bilen idag. Allt började bra, inga anmärkningar på varken 20-tums fälgarna eller ljudnivån från loudmouth-systemet. Det som däremot inte gick var blinkerslamporna bak. Jag har originalbaklysena) Han sa att blinkerslampora satt för långt in mot mitten på bilen och att jag skulle därför använda mej av utanpåliggande blinkers. Nu är min fråga, hur ska jag göra för att få bilen igenom besiktningen på enklaste billigaste sätt? Jag vill ju slippa köpa dom dyra fula baklamporna med vit rand i mitten bara för att använda dom en dag...
  3. Dom byter olja+filter+kupefilter och kollar alla vätskor, plus att dom gjorde nån datainspektion. Jag vet inte vad som menas med det... är det nån servicelampa som kommer börja lysa om man inte gör det eller?
  4. På fredag kommer mustangen fram från sin vintervila och då tänkte jag kosta på en riktig service så man får en stämpel i boken och allt det där... Så jag undrar om någon vet vars bästa stället för det kan vara? Den enda jag vet är Umeå Van Service men dom skulle ha 3700kr och det tycker jag lät lite dyrt när jag vet att grufman hade ett pris på 995kr.
×
×
  • Create New...