Jump to content

Tco Satan

Medlemmar
  • Inlägg

    5
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Tco Satan's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Nya Mustangen ser lite "degig" ut i baken. Känns som de vill göra den mer modern/euro vilket inte alltid är bra, köpte ju Mussen för att den ser ut som en jänk . 400 hk orginal är dock aldrig fel.
  2. Jaha då kanske man får fundera över detta alternativ till våren då ponnyn kommer ut ur stallet. Ni som fixat detta, känns det någon skillnad i prestandan eller är det som någon tidigare sa att det mest är hjärnhästar? Individuell mappning vs Tuner?
  3. Såg detta chip på blocket: http://www.blocket.se/vi/18510362.htm?ca=11_s Har inte tidigare hört att folk chippar mussarna så jag undrar nu vad ni anser om detta. Chipet ska kunna: "Flashpaq Superchips ger upp till 10% mer hästkrafter och upp till 13% mer vridmoment på både V6 & V8 motorn, utan att påverka bränsleförbrukningen. Dessutom kan Flashpaq Superchips: *Ta bort hastigthetsbegränsningen *Höja varvtalsstoppet *Läsa och ta bort felkoder *Övervaka motor och växellåds parametrar *Dataloggar från drivlinan kan laddas ner till din PC *Justera transmissionens växelpunkter samt tryck *Kalibrera hastighetsmätaren vid växellåds- och hjulbyte" Så om detta skulle vara sant så ska det ge 30hk..
  4. Välj en med manuell låda. Den är både roligare och känns snabbare.
  5. Jag funderar på att byta ratten på min Mustang då den känns ganska trist. Tips på var man kan få tag i bra rattar som passar mottages tacksamt. En annan fråga är hur det går med farthållaren på ratten? Kan man köpa rattar som fungerar ihop med farthålaren?
×
×
  • Create New...