Jump to content

Hinther

Medlemmar
  • Inlägg

    14
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Hinther's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Ja de fälgarna jag har på nu är 225/40 18 de ända ar väl att dom blir något smalare, det spelar väl ingen roll?
  2. Ett hjul som egentligen är för mustang 05+ passar dom även på en mustang 03? Med bultmönster osv? Och dom är 215-65-16, det bör väl få plats? Tack!
  3. Ah, ok.. Tack så mycket för hjälpen! Jag försökte igår att ta bort hela skärmen runt, men den satt fast och jag vågade inte bända för mycket ifall den skulle gå sönder. Men jag antar att jag måste på det igen nu då..
  4. Tack för hjälpen Den säger dock inte hur jag faktiskt tar ut min cd spelare, den i den guiden har inte en dubbel som jag har, Så om någon har tips på hur jag får ut den så säg gärna till
  5. Tjenare! Jag har en Mustang -03 och funderar på att byta ut original stereon av många anledningar. Dels så får radion inte in jämna nummer, vilket är störande eftersom man går miste om många stationer, och så vill jag självklart kunna spela Mp3.. Men har ni några tips? Är det lätt att byta stero? Är det något jag måste köpa till? Är stereon lätt att plocka ut? (Innan jag börjar slita o dra) Och går det sätta dit en stereo med vanlig storlek tanke på att original stereon är rätt stor? Eller finns det billiga stereos som har den storleken? Hittade bra guide här; http://www.carstereoremoval.com/htm/ste ... 01_04P.htm Men dom ska ha betalt för den informationen, och det är säkert bökigt att betala.. Jag uppskattar all hjälp!
  6. Känns skönt att säga att allt detta nu äntligen är avklarat! Glenn gick med på att betala tillbaka en viss summa utav beloppet och höll med om att han hade gjort fel och att han lärt sig något av detta! Han bjöd även på en oljeservice som en gåva för allt besvär. Jag har också lärt mig en hel del utav detta, gör som sagt inte så här stora affärer så ofta, och jag kan säga att jag helt klart kommer att besöka Glenn i framtiden, inte minst på grund utav oljeservicen nästa år, hehe. Tack för alla svar och all hjälp! Uppskattar det väldigt mycket, och tack Håkan för all hjälp!
  7. Återkommer när jag har mer fakta!
  8. Tack för alla inlägg. Men jo bromsoken var inräknat när han första gången sa till mig att det kommer gå på ungefär 7000-8000:-. Men jag tänkte inte på att han hela tiden snackade EXKL moms. Allt som allt så gick arbetet på 11132:- exkl moms.. Med moms (+2783) så slutade det på 13.915:-. Så det är väl mitt fel där också att jag inte tänkte på det.. Gör inte så här stora affärer varje dag. Det första priset han sa i telefonen på bromsoket var 1500:-, men nu på räkningen så ser jag att det gick på 1925:- sen plus då 25% moms = 2567:- Totalt gick hela arbetet på 10 timmar á 600/h = 6000 :- (Oljeservice, byte av bromsok V.F & bromsolja, svarvning av skivor) När jag hämtade bilen och frågade vad hela kalaset skulle gå på så sa han att han inte exakt visste det utan att han skulle in och göra räkningen senare, men han sa att det skulle gå på under 10.000:-. Men han snackade väl även där exkl moms. Men ang det MOS skrev om 15% så faller väl detta under det? Som Håkan sa, det är bara att lära tills nästa gång.
  9. Japp, jag håller absolut med dig! men vad kan jag egentligen göra? Det är väl bara att betala och se glad ut, det är ju lön idag!.. Jag blev rekommenderad att gå till han, och fick för mig att han var en seriös person, men sen att det visade sig att han var en skojare är ju bara mitt eget fel.. Och nä det var ingen dyr service egentligen, det som kostade var ju hans timpeng.. och det tog tyvärr lång tid för han.. Jaja, man lär sig utav sina misstag. Eller?
  10. Ok allt klart, och han gjorde ett bra jobb, absolut. Fast är lite besviken, Han hade lovat ett pris under 10,000, någonstans mellan 7-8000. Istället gick allt på 12.000 (exkl moms) när räkningen kom.. Men det kanske fortfarande är ett bra pris? För oljebyte och byte av ett Ok. Dom på Jernberg gav mig ett fast pris för en full service 7000:- (exkl moms) men då var inte ett Ok-byte inräknat, (Det kostade 1900).. men det hade nog fan hamnat på samma pris kanske? Men va fan, va har man för val?... och bilar ska väl inte vara billiga att äga antar jag ^^
  11. Tack så mycket för hjälpen! Tog kontakt med han idag och han verkar riktigt bra!
  12. Tjenare! Ja då var det snart dax för en service på min musse så jag skulle vilja ha lite tips om var jag bör göra den. Det ser ut att bli en större service denna gången och jag har letat runt lite, och efter att jag blivit slussad omkring bland alla Ford verkstäder så hamnade jag till slut hos en verkstad i Göteborg som visst tar emot de flesta mustanger som Ford får in > Jernbergs Bil & Maskin AB. Några kommentarer om dom? Ser på kommentarerna från Eniro att dom är väldigt kompetenta men väldigt dyra med service. För en fullservice på min Mustang 03a 3.6l V6 så skulle jag få betala mellan 6000-6500 PLUS moms, med moms typ 7000:- ? Men då bytte dom inte tändstiften, för det tar dom extra 1200 för jobbet och 660 för stiften. Hyrbil ingår ej. Jämför man med Grufman bil i stockholm så är dom ju vädligt dyra. Dom tog typ 5900 INKL moms utan tändstiftsbyte för en full service och då ingår hyrbil. Så om någon vet någon bra verkstad för US bilar i V. Götaland så skulle jag vara tacksam för den informationen! Men klart, dom på Jernbergs Bil verkar veta va dom snackar om när det gäller Mustang och det har jag inte hittat någon som kan här i min stad. Får väl bita i det sura äpplet som vanligt..
  13. Haha, men om man nu vill köra lagligt på motorväg (110hm/h) och bensinsnålt så går man väl inte och köper sig en Mustang? Eller? Hehe
  14. Tjenare allihopa! Har vart Mustangägare nu i ungefär 1 år, av en Mustang V6a coupe 3.8l, årsmodell 2003. Tänkte bara höra mig för om någon annan har som jag problem med att det susar inne i coupén rätt villt när man är uppe på högre hastigheter på motorväg, 140km/h+, fast det börjar redan vid 100hm/h och det är mycket värre om det blåser mycket ute. Lite irriterande om man ligger kör lite längre sträckor, vet inte om det är ett vanligt problem men jag som sagt tänkte bara höra mig för... Tack! /Andree
×
×
  • Create New...