Jump to content

headers

Medlemmar
  • Inlägg

    7
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

headers's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Hej. Jag körde med min mustang gt 95 på strippen. Jag körde som bäst 10,59. Bilen är helt orginal och manuellt växlad. Jag måste säga att det var lite pinsamt fick stryk av volvo turbosar som var orginal. Går dem verkligen inte bättre. Allt klaffade kanon inget direkt släpp i starten och växlarna satt där dom skulle. Vad har ni andra för tider?
  2. Min kylar fläkt går aldrig av utan har den väl startat så går den hela tiden tills bilen stängs av, och kyls ner.
  3. Inget läckage i systemet, har inte tittat efter vad fryspunkten är. Glykol har jag inte tittat upp men den frös inte i vintras så det finns glykol. tack
  4. Ja tempen sjunker när jag sätter på värmen in i cupen.
  5. Min mustang gt cab 95 med 5.0 ho sticker upp i värme när jag kör i 80km o upp åt. Om man håller sig under den hastigheten så står nålen rakt upp men när det börjar gå fortare så rör den sig med smygande fart åt höger har inte vågat köra nålen längre än till början av L i normal sen blir det på med varm luften och sänka farten. Kan det vara att jag skall byta termostat har den gett sig. Skall man i så fall byta till en 160 f ? Tacksam för svar.
  6. Har det andra alternativet men det kylarlocket kan jag inte öppna går bara att vrida en jätteliten bit för det är väl det locket som e silvrigt och sitter där slangen från expantions kärlet kommer in?
  7. Skulle fylla på glykol idag och tappade ut ca 1.5l ur kylet i nedre hörnet ur en urtappnings plugg. Skulle sen hälla på mer men det hände inget i expanditionskärlet nivån var samma som innan jag tappat ur kylet. Kan man hälla i någon annan stans? Motorn var genom varm och termostaten hade öppnat men det fungerade inte ändå. Vad gör jag för fel? Tog även bort slangen som går till exkärlet och försökte hälla i den men det gick inte heller. Please help
×
×
  • Create New...