Jump to content

Bergh

Medlemmar
  • Inlägg

    50
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Kontaktvägar

Bergh's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Nu är den på plats. Lite ombyggnad och våren fattas sen är allt ok. Såg tyvärr att cabben har lossnat lite i ett av hörnen vid bakrutan. Är det någon som har tips om hur man fixar detta?. Limmas antar jag.
  2. Tack så mycket. Ska bli kul å få hem den. Jag hörde nåt om nya regler för i år, får se vad dom säger på besiktningen
  3. Nu är jag tillbaks i Fordstallet igen. Shelby på väg hem. Är det någon som vet om reglerna för KM/Miles gradering är nya sen nyår? Hörde nånstans att KM graderingen måste vara den dominerande.
  4. Bergh

    Frakt Florida

    Hej Magnus, nej, bilen står kvar på samma plats. Ska åka över och titta på den vid påsk. Tack så mycket för tipset. Värdefullt! Stefan
  5. Kanske kunde tänka dig en Kona Blue med silver stripes istället? Nya modellen och allt! http://forum.mustangclubsweden.org/viewtopic.php?f=32&t=20308 JA..det passar. Finns den i Sverige?
  6. Det finns många på marknaden. Vad har han för önskemål om färg, utr. etc?
  7. Det var ett fett erbjudande Snygg bil dessutom men ska inte ha cab nästa gång. Hade egentligen siktat in mig på den nya modellen Grabber blue med vita stripes men så dök det här objektet upp. Något billigare dessutom...
  8. Allvaligt?! Ja, bättre att inte lita på någon. Kitet kommer från cervini enl. säljaren. Kolla ditt PM
  9. Håller med Grufman gör absolut ett Carfax! Hej en carfax är säkert bra. Men är det rätt bil så att den inte är som min är/var en clone. Hej, för det priset måste det vara en clone. Ska gräva lite mer i saken och se vad jag får fram, bäst är iaf. att se den live men jag tror det bara är ett body kit.
  10. Har samma känsla själv. Ska ta en Carfax på den. Tack för hjälpen med transportfirman, har redan fått pris och allt från dom. Bra service och pris.
  11. Är fn. mustanglös och det suger...hittade det här objektet i USA. Priset är $ 15.000 och 3000mil. Trots att det är en 06 tycker jag både priset och milen verkar skumt låga. Kommentarer och goda synpunkter är välkomna. Det är en vanlig GT i grunden. Kanske har dom misslyckats med Body Kitet men sånt är svårt att se på bild.15040838311_275374216_IM1_02_565x421_A_562x421.jpg[/attachment:3tg4j36u]
  12. Bergh

    Frakt Florida

    http://www.mifi.com hälsa från fredrik grufman kört dom i 10 år. /Fredde Tusen tack Fredde, dom finns ju t.om i Ft. Lauderdale, lysande. //Stefan
  13. Bergh

    Frakt Florida

    Någon som kan tipsa om ett bra och pålitligt fraktbolag? Bilen står i Florida
  14. Bilen är -07, kan givarna redan vara kass? uppenbarligen Nya bulletiner. tankgivaren var misstänkt så den byttes ut men efter en stund hände samma sak igen. Verkar som om det är något annat såvida inte den nya tankgivaren var kass. Max otur isf.
×
×
  • Create New...