Jump to content

Axel

Medlemmar
  • Inlägg

    3
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Axel's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Tack för svaren. Jag har varit i kontakt med Jonas och är också jättenöjd än så länge, men det känns ju lite läskigt. Skönt att höra att allt gick bra för er.
  2. Känns som att bra service går före hemside fix. Än så länge verkar dom super, men det hade ändå känts bra med en referens. Angående däck, ingen som har någon input? Just nu lutar jag åt EAGLE F1 GS D3, eller Proxes T1R. Men som sagt så är jag inte särskilt insatt.
  3. Hej, Jag är på väg att importera hem en mustang och har några frågor, mest angående däck. Mustangen kommer att vara min enda bil så jag kommer att använda den ganska så mycket. Det är inte så att jag kommer pendla till jobbet eller något sådant men när det är dags att t.ex. åka bort över helgen kommer jag köra mustangen. Därför skulle vilja behålla en hyfsad komfort/buller nivå. Just nu så tänker jag mig 18" fälgar (dessa för att vara exakt) med 255/45ZR18 runtom. Jag undrar om någon kan konfirmera att det är ett ok val? Sen undrar jag om någon kan tippsa om däck "märke", för jag har verkligen ingen aning. Vad jag behöver är nog hyffsade allround däck. Jag behöver inga racingdäck utan vill helst ha däck som kommer funka när det regnar och som kommer kännas ok att köra skåne sthlm på. Men ändå bra grepp nog att leka med Jag har också sett att väldigt många här på forumet kör med bredare bakdäck, borde jag sätta typ 285 bak? Behövs det verkligen på en GT med "bara" 300 hästar? Och som en sista fråga så undrar jag om det finns någon här som har importerat sin bil via World Wide Motors? och var ni i sådanna fall nöjda? Dom verkar superproffsiga men det skulle ändå kännas skönt att veta om någon annan har använt dom och är nöjd. Många frågor blir det, tack på förhand för eventuella svar.
×
×
  • Create New...