Jump to content

ejager

Medlemmar
  • Inlägg

    11
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av ejager

  1. ejager

    En fråga

    Man kan ju fundera över vad som händer om bilen han har hakat tag i skulle tvingas tvärnita...
  2. Lite mer läsning! http://autos.aol.com/article/2011-ford-mustang-gt
  3. ejager

    Bilköp i USA

    Hej! Jag är i färd med att köpa en bil i Virginia och behöver hjälp med info om hur det är att få hem den. Jag har tänkt att själv åka över och köra bilen till New York för utskeppning. Vilka dokument behöver man för att avregistrera bilen i USA? Hur avreggar man? Tar det lång tid? Måste man befinna sig i USA under hela förloppet? Har tänkt att anlita Nordtrafik för sjötransport, någon som har erfarenhet av detta (till synes seriösa) företag? Jag har tittat i Nostalgia Mustangspecial men tycker att det är lite för odetaljerat på vissa punkter. Hoppas att det finns någon som har koll och kan hjälpa mig. //Eddie
  4. ejager

    SEMA 2009

    Är det någon som har varit på SEMA Show någon gång och vet hur man köper biljetter? Planerar en resa till årets show 3-6 November men kan inte hitta någon info om biljetter. Går det att köpa biljetter som privatperson eller måste man tillhöra ett inbjudet företag?
  5. OK! Tack för svaret, det lät lite för bra för att vara sant
  6. Hej! Min GT -05 är intagen som "Import för eget bruk" och jag har hört att man inte behöver ha E- märkning på lampglasen vid denna importform. Är det någon som är mer insatt i detta än mig som kan svara på om det stämmer? Tycker själv att det låter konstigt, men det finns ju som bekant en hel del i besiktningens värld som är konstigt. Kan tillägga att jag inte har reg. besiktigat själv.
  7. Haha, bilderna inifrån bilen såg ju lagom verkliga ut!
  8. ejager

    Mustang-musik

    För min del brukar det bli Metallica och AC/DC på ohälsosamt hög volym, men det är det värt! Metallica http://www.youtube.com/watch?v=2eDiqDd9 ... re=related AC/DC http://www.youtube.com/watch?v=zvoeeq-BH4w http://www.youtube.com/watch?v=bX2xbqWt ... re=channel http://www.youtube.com/watch?v=erJc4dzZ ... re=related
  9. Hej! blev uppringd av en försäljare som sålde dessa jackor. De är designade/framtagna av Ford i USA och endast 1000 st. kommer till norden, varav 500 st. till Sverige. Har själv köpt en (nr. 109) och det verkar vara kvalitet i dom.
  10. Hej! Är nybliven Mustangägare efter ett halvårs väntan. Har tänkt att skaffa en extranyckel men behöver ett nyckelnummer för det. Är det någon som vet var man får tag på det? Kollade i instruktionsboken men fann inget.
×
×
  • Create New...