Jump to content

aftersun

Medlemmar
  • Inlägg

    15
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

aftersun's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. jag hittade faktiskt en rätt schysst försäkring på if, och min mustang är regbesiktigad med kompressor. tror mitt årspris var ca. 10 000.
  2. annars kan man alltid regga en mustang gt med eftermonterad kompressor som en gt 500! säg nu inte nej, snälla, för det kan man =)
  3. jag tror att bilen registreringsbesiktigas som en annan modell, ska kolla upp det!
  4. ja jag har hört det också men min kommer att vara regbesiktigad med kompressorn på. kan höra efter hur dom gått tillväga.
  5. bilder kommer såfort jag fått bilen. förmodligen onsdag nästa vecka =)
  6. Beslutat att köpa mussen - känns helrätt efter mitt möte med dom idag! jag skrev en överenskommelse och plockade med mig, innan leverans så gör bilfirman det stora m-testet "M-Plus" där dom gör vanliga M-testet samt chassikontroll, lackkontroll och utökad felkodsläsning. hörde från olika håll att dom är extremt noggranna vilket är bra. skulle något anmärkas efter testet ombesörjer firman att åtgärda det. känns bra! tack för tips och svar.
  7. jag köper bilen och kräver ett m-test utfört. dyker det upp något på m-testet står bilfirman för det. har jag gjort ett tryggt köp då?
  8. Ja håller lite med där. Denna bilen har dom strippat helt och hållet och lackat om ordentligt - för mig är detta värt något också. Sedan att dom reparerat och byggt upp hela bilen igen behöver väl inte betyda att den idag är helkass? Att regbesiktiga bilen med saleens 475 hp kompressor kit är också värt något då det inte verkar vara det enklaste.
  9. ja dom på blocket ligger ganska mycket högre i pris.
  10. bilen ligger inte på nätet, jag tycker jag fått ett väldigt bra pris. mustang gt 2005, 2900 mil har den gått strippad och helt nylackad i pärlemovit och helt ny inredning, stolar i svart skinn california special paket scoops eftermonterad och regbesiktigad med saleen kompressor på 475 hk steeda sänkningssats shaker 1000 känns rätt hyffsat faktiskt då pris på bara kompressorn är 60 000.
  11. jag har sett bilen, den är även reparerad av firman själv. dom har meddelat mig att den var krockad, men förstod nog inte allvaret i det - och inte heller att den varit krockad 2 gånger. men är bilen reparerad efter krockskadorna och i jäkla bra skick i övrigt är det väl fortfarande okej?
  12. Tack för svar, Jag har sett bilen på bilfirman. Den är reparerad och eftermonterat en hel del detaljer som California Special, stora saleen kompressorn m.m. och därefter regbesiktigad. Bilen är nylackad och med ny inredning, ser väldigt fin ut. Jag har för dålig erfarenhet bara och känner mig osäker? Vad tror ni?
  13. Hej, Jag är på gång att köpa en Ford Mustang GT -05 från bilfirma som importerat bilen till Sverige och regbesiktigar den i Sverige åt mig. *RADERAT FRÅGAN* Läste att carfax uppgifter endast var till för en själv och inte fick delas.
  14. Hej, Har en nyinköpt Ford Mustang GT från 05 med eftermonterad Saleen kompressor vilken enligt dom ska ge 475 hk i motorn. Jag antar att bilen kommer spinna ganska mycket, vilket gör att jag är på jakt efter lite bättre grepp och väghållning. Vad har ni för tips? Bredare däck bak än fram? Är 305 bak för mycket, spårning m.m.? Tacksam för alla tips.
×
×
  • Create New...