Jump to content

ientity

Medlemmar
  • Inlägg

    33
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av ientity

  1. Ska åka till stället, tror bara man inbillar sig man är ju perfektionist
  2. Efter jag bytte bakdäck och gjorde en hjulinställning, känns det som att framvagnen rör sig något över vägbanan, nu kanske man inbillar sig, men känns inte lika stabil som tidigare. nästan som att den glider lite höger vänster, höger vänster...det märks först över 100 ungefär att styrningen kanske inte är lika precis som tidigare.
  3. Hej, ja det var absolut autoclassica , pratat med dem för några veckor sedan också, då var det en lexus 470 de ville byta mellan min saleen, utpris hos dem 359 , de köptde den av KVD för 267500kr. Kändes inte heller cleant, då ja frågade om den hade ren carfax, svaret var JA, sedan stod det lemon buyback på carfax samt Alert under flooding fire, något sådant... Och det var VD Mats ja träffade här i Ronneby. Han sa åter igen att på måndag har de en lastbil jag kan sätta bilen på, men tror åter igen de inte har någon köpare på tisdag, utan bara ville ha dit bilen... Kan erkänna jag kände mig mäkta dum bland när jag satt där o skulle skriva mitt eget "säljuppdrag", han var en trevlig herre men skrytsam.. fick ju hans visitkort och broschyr.
  4. Nej tack o lov inte ! Min vän ringde mig precis när jag satt o skrev på det där jävla pappret. Det var efter det ja sa till honom att jag kommer på tisdag i stället så får ni göra upp affären... Jag hade blivit riktigt blåst va ?
  5. Går det inte få i 2010 års modell led lampor då ? Dom bakljusen är ju fina och modernare.
  6. Hejsan alla ! Underbart Mustang väder. Det är så att jag är tvungen o sälja min mustang saleen 07:a , se - http://www.blocket.se/blekinge/Ford_Mus ... ?ca=22&w=3 Autoclassica ville byta bilen mot en lexus som inte kändes helt ok för några veckor sen. Jag tackade nej. Idag ringer de och är på Nostalgica festivalen i Ronneby, ville ta bilen då de hade en köpare "pratar med säljaren i telefon" hans chef är i Ronneby med några bilar. Det kändes sådär i samtalet, då han ville ha reg papper och allt påskrivet, är det ens lagligt ? Sedan kommer jag ner dit, säljaren sa på telefon de kör den på trailer till Ystad. Träffar VD han kollar o tycker bilen är fin, tar fram ett blankt papper då deras "papper på säljuppdrag" var slut, ber mig skriva ihop något, jag sitter där som ett fån, är inte den bästa på bilaffären men allt bara kändes fel. Han berättade hur många bilar de hade sålt i veckan och hur fint granitgolv de hade i hallen. Då ringde en vän tack o lov till mig, ja snackat med innan, han sa gör det inte det är inte ok, be att få köra bilen dit på tisdag så kan du hålla dig undan medan deras säljare gör upp affären med kunden. Jag lägger på och snackar med vdn, säger att du vi gör så här, ja kommer på tisdag så får ni sälja bilen åt mig, då ger han mig en brochyr o berättar hur fin deras hall är och hur fin den kommer se ut där. Jag tror inte de har en köpare ens, får väl se på tisdag. Sedan hade de ingen trailer utan skulle köra bilen tillbaka till Ystad, kändes inte alls bra ! Nu kanske jag är paranoid men brukar det gå till såhär ? Är detta företaget seriöst, någon som vet... Kanske blev man ännu klokare, och jag har i allafall min fina bil tryggt förvarat än så länge. Känns som de bara kom på att jag bodde här med min bil och passade på o ta med den tillbaka dit. // besviken !
  7. Det är lustigt att det är medvetet ! Medvetet klonk var nytt haha, som sagt det känns onekligen lustigt när man sätter sig i en nyare bil efter mustangen Men det är gött att inget är fel dock ! Tack för alla tips grabbar .
  8. 33 År, säljchef, varit såld på mustang sedan barnaminne i allafall sen den där gamla filmen från 95 med sylvester stallone och antonio banderas där finns en fin mustang 95:a Grymmast ever... Så nu står min saleen 07:a på tomten
  9. Ja precis så är det , läste den tråden också ... Är detta något som är likadant på Vanliga GT också ? med manuell låda ?
  10. Har frågat lite , bland annat saleen s281 som har samma saleen som jag fastmed kompressor. Är det normalt att det hugger till lite under bilen vid växling ?? Är precis under bilen kanske kardan ? Är helt tekniskt okunnig. Vet att saleen har lite annorlunda "växellåda" som antar är lite sportigare och råare vid växling...lite skillnad mot min s80 haha Känner även av detta ibland när man släpper gas och sen gasar till igen. Är orolig då det är en 2007:a och jag kan inget om bilar !
  11. Åter igen då, är det kört för mig då ? Min saleen har orginal tror han använde en annan sats när han besiktade, den blinkar RÖTT....2 lampor blinkar saleen har inte 3 som vanliga gt har...
  12. Ja svarta prickar synd ju ganska väl på vitt ! Jag lyckades få den ganska skitig också, 30 mil i regn ! Ska testa lackstift... Någon mer än jag som väcker uppmärksamhet hos fabror blå ??
  13. Jaha, då stannade polisen en igen ! Jobbiga jävlar.... Klagade på regskylt fram... Märkte även jag har en lite prick på fronten ja vill fixa, en svart prick "stenskott" antar jag... Sen en fråga ang bakljus, jag har samma som du har altså 2 röda... Han jag köpte den av sa att den ska gå igenom besiktning med den..
  14. Nu har jag min älskade Saleen, den var i perfekt skick Antispinnen är inte till mycket hjälp Nu vill jag ha sol !!! En liten fråga, då jag inte har carport /garage fören om ca 3 månader "ska bygga" Någon som kan rekomendera lite tältförvaring så länge ? Max ca 3000:- Sedan en fråga, Ingest rostskydd, hur illa är det ? Kommer den rosta från regn ??? Klarar jag mig om ja rostskyddar till hösten ?
  15. När vi är inne på lampor,finns det inga ledsatser till mustang ? Ja tycker att det är på tiden man skippar "glödlampan" ? funderar på att köpa en sledslinga till framljusen och koppla in likande audi har, men utanpå...
  16. Ja den blir säkert läcker, men jag hoppas ingen har råd att köpa den nya modellen till sverige dock Fan nu när man tänkt köpa den nyaste saleen modellen så kommer det en ny ! inte rättvist Men iofs kostar den väl som en BMW m3:a....
  17. Jag hoppas jag blir jäkligt nöjd med min Saleen , för ärligt gillar jag inte chassit på 2010 års modell, Men interiört är den ok, dock är Saleen ett steg uppåt från gt interiört ändå. Nu hittade jag inte var jag såg Autoclassicas annons Erik. Men här har du en till http://www.bytbil.com/bilar/begagnade/f ... RF.ahgBQA_! 593.000kr, hade dollarn varit på den nivån den borde så hade den väl kostat runt 300.000kr ? Nu är det sjukt att den ska va värd så mycket, den borde vara på zimbabves inflation ungefär Erik din sida funkar inte, jag undrar om du har styling produkter också ? Kan tänka mig en kompressor i framtiden också
  18. auto classica tar väl hem en för 580.000kr tror ja ? hur dyrt som helst ! jäkla dollar..
  19. Är det någon mer än jag som inte gillar den nya designern ? http://www.mustang50magazine.com/featur ... to_21.html Den känns väldigt tam ! Inte så aggressiv front, och rundare i formerna. Man vänjer sig säkert ändå, men jag måste erkänna jag gillar 2005gt bättre än den nya !
  20. Vad kommer det kosta o serva mustagen ? vilket ska göras var 800 mil om ja förstår saken rätt ?
  21. Nu är det klart ! Det är en Saleen nr 327 under 2007. Fick mail från saleen, väldigt snabba på att svara Så nu är det bara o övertyga banken om att det är en lika bra affär som jag tycker det är !
  22. Kan det vara denna saleen du menar då ? Äkta eller ej som ni säger, nog fan är det läcker ! Vi får anordna en bilträff under vår/sommaren kanske nostalgi träffen i ronneby
  23. Min Saleen handbok är i svart skinnliknande material. Kom ihåg att en riktig Saleen är långt mycket mer modifierad än bara body kit. Du ser var numret ska sitta på min avater. Saknas numret så är bilen antingen 1) omlackerad eller fronten utbytt (krockskadad?). Alternativt 2) det är ingen äkta Saleen. Finns numret så talar det för att bilen är äkta, (men om det är en riktig jäkel som har varit inblandad så kan numret vara fejkat, detta förkommer i USA, tyvärr). Kontakta Saleen och ange VIN# och serial#. så kan de ev bekräfta om de har varit involverade i modifieringen. Eftersom sätena, instrumenten etc har Saleen loggan (enl bilderna), talar det för att den är äkta, (annars har han gjort ett jädra bra jobb med att modifiera den hehe) Återigen, se på bilen, Kolla att den ska ha ALLA modifikationer en riktig Saleen S281 '07 ska ha inkl dekaler och klistermärken. Har den det, och allt annat verkar grönt (så som vid vilket bilköp som helst), provkör den och köp den om du är nöjd! (bara bonus om den har vissa tillval som kromfälgar etc) Såg siffran i din avatar nu ! Den kan man ju bara inte missa ! Nu känns de som man har lite o gå på i allafall, men dom siffrorna verkar iofs inte för svara o lacka dit efteråt, stora också. Som sagt, vilken annan bil som mustang kan det va så svårt o kolla vilken modell det verkligen är ? Det känns än så länge som ett riktigt bra köp, men givetvis, måste jag gräva lite till !
  24. Ska kolla upp det ! den klisterappen kan ja inte missa !!! För att det inte ska råda några oklarheter, om mustangen är modifierad av saleen efteråt, har den samma klisterlapp?? Ingen klisterlapp = vanligt gt ?
  25. Han säger sig ha en "svart bok" jag såg dock inget av detta i carfax, som endast visar att det är ford mustang gt, och allt är grönt, och även odometer på 600 miles ungefär, sen när den är såld och av en ford åteförsäljare. Trodde aldrig ! det skulle va så svårt o avgöra, kanske för jag fortfarande har bilden om att bodykit oftast är taskig kvalite och passform, med grader på plasten
×
×
  • Create New...