Jump to content

Robinandersson

Medlemmar
  • Inlägg

    10
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

About Robinandersson

  • Födelsedag 1988-03-23

Robinandersson's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Haha, men det känns inte bara som att motorn stryps utan att den dör totalt i en kort, kort stund, precis som att det tog slut på soppa.. Blir många testkörningar nu när snön försvunnit iaf!
  2. Vet inte när soppafiltret är bytt. Har beställt ett nytt så får väl det i dagarna.. Det känns bara så konstigt. Det är ju inte som ett varvstopp precis utan riktig avstängning av motorn. Kan inte vara nyttigt iaf. hehe
  3. TCS - innehåller väl både antisladd och antispinn? Eller?
  4. Okej.. Men borde strypningen göra så man flyger som en vante framför ratten? Det känns ju som att den stänger av motorn helt för någon tiondels sekund..
  5. Tackar för svaren! Blir till att testa om ett par månader. Haha. Då är det bara tank-frågan kvar då
  6. Blir det sånt riktigt ryck för dig då? Jag typ kastas mot ratten. haha
  7. Får testa att köra lite på ställ utan anti sladd till våren och se om det fungerar då! hehe Ingen annan som känt av detta?
  8. Ja det ska jag testa! Lite svårt just nu med 60cm snö. Haha! Men detta hände ju även ett par gånger när det inte spann loss... Det är det som är lite märkligt. Angående bensintanken, någon som vet?
  9. Antisladden borde väl enbart bromsa hjulen? Detta händer även, dock väldigt sällan när man gasar hårt från tvåans växel rakt fram utan att det spinner loss.
  10. När jag accelererar kraftigt på ettan eller tvåan kan det ibland hända att motorn helt och hållet tappar kraften eller slår ifrån ett ögonblick vilket resulterar till att man far fram och tillbaka som en jojjo i bilen. Detta händer oftast om jag gasar på kraftigt i en snäv kurva. Känns som att bilen inte får bränsle.... Någon som har svar på detta? Nu i vinter har jag lyft baksätet för att kika ner i tanken. När jag lyft upp pumpen ser jag att det ligger rester av silen som sitter underst på pumpen. Fragment ligger i hela tanken. Någon som känner igen detta? Har alltid kört på v-power. Har nu gjort rent i hela tanken och gjort rent i pumpen. Något jag tyckte va väldigt märkligt var att den sidan av tanken som pumpen sitter i var bränslenivån kanske 4-5cm medan den andra sidan där den andra flottören sitter är nästan upp till kanten. Det sitter ju en slang från pumpen som går över till andra sidan tanken. Hur fungerar balanseringen av bränslenivån mellan tankarna? Tacksam för många goda svar, råd och tips. Jag har en GT-06 med manuell låda.
×
×
  • Create New...