Jump to content

b-ckis cmc2368

Medlemmar
  • Inlägg

    105
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Inlägg postat av b-ckis cmc2368

  1. hej! ska köpa ett par ny målade och jätte fina plåt fälgar 15" och köra klassisk dogdish som centrum och byta ut mina magnum 500! vill skilja mej lite från mängden:) fälgarna är 6" o 7" breda! vad ska jag ha dimension på däcken fram vs. bak? bak vill jag ha så stora som möjligt! så det ger ett fett intryck.... missförstå mej rätt! men ändå inte spåra för mycket!!

    tack på förhand

  2. har en -70:a mach1: passar dessa fälgar min bil?? är centrum hålet för stort?

    så här står det i annonsen:

    Annonstext: Har 4st nya fälgar aldrig monterade , 15x8 ,bultcirkel 5,5 tum ,139,7mm , hål i mitten= 108mm passar ford -28 o uppåt , hot rod ,streetrod, veteran.

  3. ok. tack igen antar att jag får höra av mej till axel and parts.. men ni kör iaf fall med någon slags spärr!? och runt 3:50 är det som gäller!?

    vet inte om man säger att den slirar, men det känns som neutralen hoppar i istället för ettan och sen hamnar rätt igen efter tre sec:/

  4. har en fmx låda och det är väl den lådan som tar bort mest effekt om jag förstått det hela rätt? ska väl bara åka normalt, ingen bankörning eller speciellt vasst trim! ja har nog tänkt mej någon stans 3:50... känns rätt slö nu faktiskt och så vill man ju ha två streck:)

    sen har jag ett lite konstigt problem med lådan. när jag kickar så tappar den växel i ett par sekunder:/ vad kan det bero på???

×
×
  • Create New...