Jump to content

Jenmar Racing

Medlemmar
  • Inlägg

    7
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Jenmar Racing's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Hej jag vet inte om jag har kommit rätt,men jag har autronic SM4 bränsle styrning system i min Mustang 89 och den har börjad strula för mig.Bilen bara dog för mig och när jag försöker starta den så vill inte bränsle pumparna gå igång och autronic boxen blinkar med snabbt blinkande rödsken.Så jag undrar om det är någon som vet vad som kan ha hänt??? HJÄLP ???
  2. Hej alla mustang fans jag undrar om det finns någon som ska ta hem grejor från usa nu till våren skulle behöva beställa fälgar från Jegs....Hör av er...
  3. Hej !! Jag har en kompressormatad mustang gt-89 (302HO) som ger avgassmällar vid gassläpp är det normalt eller inte?? Tändningen fel??
  4. Hej Musse fantaster jag har köpt nyligen en kompressor matad mustang gt -89 som går som ett skott,men den är jobbig att köra med under 2000 varv.Då håller den på och rycker som fan så finns det någon som har haft samma strul och vet vad man ska göra så är jag tacksam för all info.. Hej lite Info om motorn E85, GT-40 toppar, E-cam w/1.7rr, Msd 6A, Ford racing 30lb injectors, Vortech V2, Intercoler, Hypertech high performance chip. Effekt motor 600hk bakhjulen 520hk ....
  5. Hej är det någon som har en front liggandes till en mustang 89 ?? är intresserat eller om ni vet var man kan få tag i en???
  6. Hej är det någon som tar hem grejor från Usa regelbundet?? Tänkte att man kunde ta hem lite race grejor under hösten så man ha något att göra den mörka halv året.
  7. Jag skulle vilja ha tag i Polyurethanbussningar till min mustang gt 89 var kan man få tag i andra delar till foxmustang?? skulle behöva ha tag i hastighetsmätar vajer+andra delar..
×
×
  • Create New...