Jump to content

mrgsxr77

Medlemmar
  • Inlägg

    34
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mrgsxr77's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. SKÅL! Nu finns det anledning till att festa haha :-)
  2. Efter långa konversationer med MIKE så fick jag rätt på det. Självklart jag som strulade till det, måste dock tillägga att tidspress samt regn och utomhus meckande i mörker satte sina spår! Det var junction boxen, felkoppling (dock så fick jag en lite luddig beskrivning men i slutändan var det min tolkning som var fel. :-( Mike TUSEN TACK, ska ha gjort el så är det den personen ni skall kontakta. Tack till AH, Rullebull och Ingemar också som tog sig tid samt lämnade nummer för telefonhjälp! Underbart med detta forum och hjäpsamma personer. Läser någon detta i framtiden och får samma problem blinkersen blinkar för fort så är det sannolikt en felkoppling i boxen. Gå igenom den gör om gör rätt (av egen erfarenhet). Tack än en gång Mike för ditt tålamod och tusen tack än en gång!!
  3. Grufman du som verkar vara haj på dessa bilar men ej vill ge något råd, har du ett tips varför det är på detta viset så får du gärna skriva. Nämn ditt pris.
  4. Framsteg absolutely none whatsoever! Hjälper ej att koppla på extra belastning paralellt (extra lampor), och jag vågar inte koppla hur många som helst för risk att bränna drivningen till blinkersen. Lägger man på extra belastning skall ju blinkfrekvensen sjunka enligt mig!?? Kopplar jag i serie sjunker ljusstyrkan men ej blinkfrekvensen. Junction boxen verkar rätt kopplad. Nästa steg är att leta upp blinkrelät, ljudet kommer snet nedåt från ratten om man sitter i bilen. Det blir att leta upp den sedan köpa ett lastoberoende blinkrelä från biltema och försöka byta ut den. Dessa används då man bytar till diverse led belysning på motorcyklar (bilar är jag ej insatt i men det borde vara samma princip). Ingen som har någon input?
  5. Nya tag , ny skall jag gå igenom hela kopplingen och se om det möjligtvis är felkopplat någonstans. Förhoppningsvis är det så annars vet jag ej hur jag skall fortsätta. Trevig helg på er alla.
  6. Yepp Grufman det är det. Men ni ligger i Järfälla för att ta ett exempel. Samt att jag har inte haft problem hittills med något fordon jag har gett mig på. Men bara det att det finns en junction box samt andra trevliga amerikanska finneser är ju intressant på ett negativt sätt. Led lamporna urkopplade, ingen skillnad precis som jag trodde. Ska gå igenom junction boxen imrogon tror dock ej att problemet ligger där, men men...
  7. Blink frekvenen är för hög för att mustangen skall klara besiktningen. Detta är gjort: Omkoppling så att jag har en bromslampa, 3st position samt blinkers i backljuset (fast i mitt fall utanpåliggande montage 21w), original backljusets lampa är urtaget samt paralellkoplat till mitt utanpåliggande. Led blinkers biltemas på sidorna, kopplat från främre blinkersen i spoilern. Detta är provat 1st 8ohm motstånd parallellt över bakre lampan sedan 2 st 8ohm biltema motstånd parallellt över bakre lampan: ingen förändring!?? Vid seriekoppling mot lampan i bakljuset blinkar bakre lampan svagt, sidoblinkersen led samt främre snabbt i fullt sken. Skall börja med att koppla ur leden på sidorna och se, därefter vad tror ni? Enligt min uppfattning skulle motstånden simulera extra lampor därav sänka blinkhastigheten. Eller har jag fel?
  8. Tack för all hjälp ni som tog er tid. Allt klart, besiktning imorgon. Är det någon annan som har problem PMa så hjälper jag till så gott jag kan. Ja jag hade kunnat köpa EU lamporna också, ganska billigt från tyskland eller uk. Men jag tänkte göra på mitt vis vilket antagligen kommer att fungera. Och då jag som jag sade tidigare köpte ett par lampor från usa som jag trodde skulle bli godkända men sedan visade sig att (enligt uppgifter ej 100% fortfarande) ej blir godkänt fick jag ta bästa möjliga utväg. Sedan att det tydligen inte är rätt väg för vissa er deras ensak. Tack för all hjälp och som sagt kan jag i framtiden hjälpa någon annan så tveka inte att skicka ett PM. God natt på er alla.
  9. Nu är det rejäl panik och det regnar ute. Är på nr5 koppla samman 6 kablar dock finns ej vissa färger med!! 5. Koppla samman 6 lösa kablar: Rosa/Ljusgrön, Ljusgrön, Ljusblå/Orange, Röd/Vit, Beige/Ljusblå & Röd/Svart. 6. Återmontera Smart Junction Box, sätt tillbaka minuspolen på batteriet, Alltså jag hittar ingen som är rosa/ljgrön samt ljusgrön. Vet någon vilka nummer på kontaktstycket dessa 6 representerar?????????????????????
  10. Är det någon vänlig själ här som kan skicka mig: KOPPLINGSSCHEMA I SJB SÅ ATT JAG KAN FÅ UT BLINKERS TILL UTANPÅLIGGANDE BLINKERS BAK. Har redan köpt andra lampor som det framkom inte kommer klara besiktningen (därav vill jag inte köpa ett par EU ljus til o sitta här med 6st baklampor). Jag vet jag kan dra ett relä framifrån men jag har redan gjort kopplingen i kontakten vid lamporna. NÅGON SOM HAR KÖPT EU ljus och har KOPPLINGSCHEMAT för SJBn att skick avia pm eller mail? Tackar ödmjukast för er hjälp.
  11. Så nu är allt gjort och skall ge mig på bakblinkersen (utanpåliggande). Dock så hade det varit super med lite input alt. någon som har fixat det på sin bil och kan ge mig en komplett beskrivning av vilken kabel som skall kopplas vart. Har letat på forumet och hittar ingen direkt beskrivning. Kopplingschemat har jag. Skall iväg och hämta lampornaq (utanpåliggande nu) och sedan skall jag koppla in dessa. Imorgon är dt besiktning så det börjar dra ihop sig, ont om tid. Tacksam för alla svar. Vet att chili gjorde någon enkel koppling (läste i tidigare post). Samt tusen tack till Ingemar här på forumet för hjälp med stansningen, supertrevlig!!
  12. Tackar för svaret, var lite orolig över att jag var tvungen att lyfta bilen och ta det underifrån.
  13. Måste släcka lamporna (röda) på sidorna bak imorgon när jag ger mig på baljusena (blinkersen). Hur får man loss dom röda nere på spoiler lättast, utifrån eller inifrån? Hur har ni gått tillväga?
  14. Skall försöka dock har jag placerat laddaren till digitalkameran utomlands så jag sitter lite på pottan nu. Får bli någon form av mobilkamera bild, dålig dvs. Är det något speciellt ni är intresserade av? För övrig vad är det för skitlack dom använder på mustangerna den verkar ömtålig som tusan. PS: Värm inte färgen för mkt vid borttagandet av GT emblemet då det är lätt att skada lacken när den är lite varm. Har aldrig varit med om liknande. Ok att man använder vattenfärger i dagsläget pga miljövänlighet men lite tjockare lacklager hade varit att föredra i så fall.
×
×
  • Create New...