Jump to content

Jakob

Medlemmar
  • Inlägg

    13
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Inlägg postat av Jakob

  1. Det var ett fett erbjudande :D Snygg bil dessutom men ska inte ha cab nästa gång. Hade egentligen siktat in mig på den nya modellen Grabber blue med

    vita stripes men så dök det här objektet upp. Något billigare dessutom... :D

    Kanske kunde tänka dig en Kona Blue med silver stripes istället? Nya modellen och allt!

    http://forum.mustangclubsweden.org/viewtopic.php?f=32&t=20308

    JA..det passar. Finns den i Sverige?

    Utanför Kristianstad i Skåne om det räknas? :lol: Det är en 2010 Shelby GT500, helt ny. Färgen är helt fantastisk i solljus! Tycker att Ford lyckades riktigt bra med den. PMa om du är intresserad!

  2. För oss (mig och pappa) är nog försäkringsfrågan det avgörande. Har varit i kontakt med Salus Ansvar angående försäkringar då de tidigare försäkrat Porschar på bana. Detta tillägg i Porscheklubbens försäkringsvillkor har tyvärr tagits bort pga dålig lönsamhet. Det är mycket möjligt att det går att köpa en försäkring för just det här eventet eller på något annat vis lösa problemet, men jag tror att det kräver engagemang från Mustangklubben alt. ni som anordnar denna dag. Skulle själva gärna delta, försäkrade...

  3. Såg nu på bilderna att Sterling Grey har Xenon och då sitter blinkers ytterst medans den blåa har vanligt ljus och då sitter blinkersen innanför. Det är ju därför jag alltid tyckt att den gråa ser elakare ut ! Xenon måste man ha även för utseendet skull !

    Det blev till att beställa en utan HID om bilprovningen skulle sätta sig på tvären... Farsan hade tänkt behålla den grå med HID, den blå är till salu.

  4. Idag hämtade vi precis två stycken 2010 GT500 (en till salu och en som behålls) som Daniel på D&D i Helsingborg byggt om och fått godkända vid registreringsbesiktningen. Det syns verkligen inte att bilarna inte är orginal förutom på nymonterade blinkers på backspeglarna! Tog lite bilder med pappas systemkamera som jag antar att han kommer att lägga ut här på forumet snart! Mycket snyggt och minimalt behov av nya delar, en del timmar tog det dock enligt Daniel :D Grufman ville borra i framskärmen men Exclusivecars bemödade sig inte ens med ett svar!

    Fick precis bilder mailade, syns inte så bra förutom på backspegeln... Fler bilder kommer senare, då i dagsljus!

×
×
  • Create New...