Jump to content

Jakob

Medlemmar
  • Inlägg

    13
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av Jakob

  1. Hej hej 27 år Man, typ... Kristianstad Projektkalkylator Hade tidigare en röd GT/CS -07
  2. KAnske ett komplement till automat cab? 6 vxl manuell låda...
  3. Kanske kunde tänka dig en Kona Blue med silver stripes istället? Nya modellen och allt! http://forum.mustangclubsweden.org/viewtopic.php?f=32&t=20308 JA..det passar. Finns den i Sverige? Utanför Kristianstad i Skåne om det räknas? Det är en 2010 Shelby GT500, helt ny. Färgen är helt fantastisk i solljus! Tycker att Ford lyckades riktigt bra med den. PMa om du är intresserad!
  4. Kanske kunde tänka dig en Kona Blue med silver stripes istället? Nya modellen och allt! http://forum.mustangclubsweden.org/viewtopic.php?f=32&t=20308
  5. För oss (mig och pappa) är nog försäkringsfrågan det avgörande. Har varit i kontakt med Salus Ansvar angående försäkringar då de tidigare försäkrat Porschar på bana. Detta tillägg i Porscheklubbens försäkringsvillkor har tyvärr tagits bort pga dålig lönsamhet. Det är mycket möjligt att det går att köpa en försäkring för just det här eventet eller på något annat vis lösa problemet, men jag tror att det kräver engagemang från Mustangklubben alt. ni som anordnar denna dag. Skulle själva gärna delta, försäkrade...
  6. Det blev till att beställa en utan HID om bilprovningen skulle sätta sig på tvären... Farsan hade tänkt behålla den grå med HID, den blå är till salu.
  7. Vet faktiskt inte riktigt... Men det ser ut som om det lyser underifrån när man tittar in i lamphuset... Syns bäst på bild 025.
  8. Väntar på regskyltar sedan ska den grå en tripp till Vellinge för underredesbehandling. Det finns faktiskt garageplats till dem båda samt ett Shelby-cover till den grå så de kommer att förvaras mycket lämpligare inom kort...
  9. Har tyvärr inga bilder från Daniel, men jag har bilder på det färdiga resultatet som kommer här! *Tycker själv att Sterling Grey ser riktigt farlig ut med endast parkeringsljuset tänt!
  10. Snön måste försvinna! Såhär ska det bara inte se ut!!!
  11. Idag hämtade vi precis två stycken 2010 GT500 (en till salu och en som behålls) som Daniel på D&D i Helsingborg byggt om och fått godkända vid registreringsbesiktningen. Det syns verkligen inte att bilarna inte är orginal förutom på nymonterade blinkers på backspeglarna! Tog lite bilder med pappas systemkamera som jag antar att han kommer att lägga ut här på forumet snart! Mycket snyggt och minimalt behov av nya delar, en del timmar tog det dock enligt Daniel Grufman ville borra i framskärmen men Exclusivecars bemödade sig inte ens med ett svar! Fick precis bilder mailade, syns inte så bra förutom på backspegeln... Fler bilder kommer senare, då i dagsljus!
  12. http://www.autoblog.com/2009/07/09/repo ... _autoblog# Hoppas att de blir värdefulla som spekulationerna här antyder!!!
×
×
  • Create New...