Jump to content

Min gule ponny

Medlemmar
  • Inlägg

    4
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Min gule ponny's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Vær litt obs på hva du gjør. Leste en del på forskjellige forum fra den andre siden og klippet følgende: I just called Metra and for a 1995 with the Mach 460 you will need a 70-5510. I'm glad I called and didn't just order the part number listed above. They told me that there are three different harnesses based on the year of the car for the Mach 460. Problemet behøver likevel ikke være så stort når du følger den informasjonen som er gitt tidligere. Du vil jo få et kontaktsett. Deretter er det bare å følge alle ledningene og se om det er noe som er annerledes eller mangler. Og så flytte om eller fjerne det som er overflødig. Eller rett og slett send ch nr til Metra og spør. For int salg: maurices@metra-autosound.com og for tech support: techsupport@metra-autosound.com Eller: metraonline.com Lykke til.
  2. Har -95 GT cab. Gul och från Sverige!! Bilen var senket, men pga godkjenning i Norge må den være original. Med lånte originalfjærer gikk dette i orden. Ønsker ikke å sette på de fjærene bilen hadde når jeg kjøpte den. Med en senkning på 1,75" er det litt lavt for norske krøtterstier. Har tilgang på et fjærsett fra en -97 cobra. Da får jeg i utgangspunktet 1/2" senkning og så er de vil litt hardere?? Er det noen som kan si noe om hvordan dette vil bli? Er cabben for tung, eller blir dette en aldeles utmerket løsning??
  3. Dette er bra!!! Har fått mange gode løsninger, også via pm. Takk og takk. Er godt i gang nå og har loddet nye lavniva kabler fra RCA kontaktene. Leser at noen får litt tenningstøy og smell ved innslag til forsterkere etc. Noe skyldes tidligere mekanikere som har vært innom på ledingene, men dette kan vel også eventuelt løses med en sånn ""separasjonsbox""? Har ikke kommet dit ennå men er det noen som mener noe så kast gjerne en hjelpende hånd over til Norge. Takk igjen!
  4. Har en -95 cab med Mach 460 stereo. Ønsker å sette inn en moderne stereo med mp3 osv. Finnes det ingen måte å ordene dette på ved bare å koble en ny stereo til eksisterende kabler? Hvor stor effekt er det på de originale forsterkerne? Hvordan er systemet bygd opp? Har den originale radioen normal uteffekt eller er det forsterkerne som lager all effekt? Er løsningen å koble bort de originale forsterkerne og koble en ny stereo rett på de originale høyttalerne? Trenger de små høyttalerne øverst i døren delefilter? Kan noen svare på alt dette? Mange spørsmål, men jeg ser av tidligere innlegg at det er mange som spør om dette uten at jeg kan se noen gode svar.
×
×
  • Create New...