Jump to content

Kruban

Medlemmar
  • Inlägg

    9
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Kruban's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Hej, jag vill ha mina dimljus ihop med hel ljuset, som det är nu så tänds dimljusen tillsammans med halvljuset men jag vill had dom tillsammans på hel ljuset. Det måste ju gå att fixa med ljusrelät? Funktionen finns ju där men som sagt på halvljuset. Nån som har kopplat om kanske? Hur gör man? Bilen är en GT -07.
  2. Ja, dimensionen har dom flesta handlare och av dom flesta fabrikat så det är inget konstigt, MEN - att hitta däck med vit text i den dimensionen är som det verkar omöjligt. Det mest retfulla är ju att jag sett såna däck när jag var i USA men jag kommer ju inte ihåg fabrikatet, har även mejlat med däckhandlare där utan framgång. Fick ett svar från nån TipTop här på forumet som kunde hjälpa mej, jag svarade han men sen försvann alltihop???? Vet ej varför!
  3. Grinig?? Nejdå, men jag har bara varit medlem på forumet sen den femte maj å kan väl inte jargongen, hur som helst så va det nog inte min grej å som sagt så finns det andra källor att vända sej till.
  4. Eeeehhh?? Stalker?? Okay, sorry att jag frågade, vänder mej nån annanstans tror jag! Tack för denna tiden!
  5. Jag har provat det men då får jag fram att den är tillverkad i Flat Rock Michigan samt alla specifikationer på bilen, utrustning etc, etc,. Men jag vill ha reda på vilken Fordhandlare som sålde den ny, via den så kan jag med lite tur få reda på vem som köpte den. Det enda jag vet är att det va nån handlare i Kanada, men herregud det är ju hur många som helst. Samtidigt så måste det ju gå att få reda påt på nåt vis, nån annan Mustang ägare måste väl veta hur jag ska göra?! Hur svårt kan det vara om man är i branchen så att säga...............??????????!!!!!!!
  6. Ja, naturligtvis måste jag skriva vicken bil, glömde det bara. Det är en Mustang GT -07, coupe. VIN 1ZVFT82H675327340.
  7. Hej, jag vill ha reda på var min mustang är såld som ny, vet att den är byggd i Flat Rock Michigan och levererades som ny till nån Ford handlare i Canada, men vem? Det finns ju nåra stycken, inbillar mej att får jag reda på vilken handlare som sålde den ny så vet ju han till vem, om han är smidig så får jag reda på det å kan kontakta männinskan. Det måste ju gå gå på nåt vis att få reda på detta, finns det nån på forumet som vet kanske?
  8. Märket spelar inte så stor roll bara det inte är nåt skräp, vet att det finns cooper, BF goodrich men bara upp till 15 tum, sen ere kört. Har varit i kontakt med flera stora däckhandlare men ingen har nåt bra svar.
  9. Hej, finns det nån som vet var man får tag på däck med vit text? Dim.235-55-17. Har letat som en galning utan framgång, hoppas på hjälp.
×
×
  • Create New...