Jump to content

strömkvist

Medlemmar
  • Inlägg

    12
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

strömkvist's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. ok,tack för svaren! jag har lämnat in bilen på en firma i sundsvall,har fått tid på sadelmakeriet sista aug, sen får bilverkstan ta över,kan man inte passa på att förstärka dom där stagen på nåt sätt? ska även byta hjullager.
  2. vilka är vi? har hittat en beg cabställning som jag nog kommer att byta till,hoppas den håller bättre! dom är ju riktigt dyr ny.hur långt tid tar det att byta på ett ungefär?vart var dom som ni byte trasig?
  3. har nån haft problem med caben? har hört att det ska tydligen vara ett konstruktionsfel på ställningen, har iallafall två stag som har gått av,måste tyvärr byta hela ställningen då det inte finns lösa delar att köpa, ingen annan som har haft "samma" fel?
  4. det va lite dåligt att det inte finns, undrar varför dom flesta skriver det i annonserna?
  5. en liten fråga! finns en yttertemp mätare och iså fall vart finns den? kanske en dum fråga men det står i alla anonnser att det finns,men jag hittar ingen på min bil!
  6. jag har pratat med föräkringsbolaget och det går på min helförsäkring, men saken är den att jag har köpt den på bilaffär och tycker nog att caben ska hålla mer än en dag =( men som tur är verkar det vara en bra firma ,tydligen bara att lämna in bilen och få det fixat.. hoppas det blir lika lätt som det låter. ska visa bilen för en verkstad nån dag den här veckan,få höra vad dom säger. /
  7. ursäkta ,hade glömt det! har nu hittat étt sadelmakeri som ska ta av tyget på caben, sen en firma som ska kolla på ställningen ifall dom kan fixa den.. men inte förrän sista aug.. vet nån ifall det är enklare att ta ut allt nytt på försäkringen? jag har upptäckt et riktigt dålig sak med bilen ,det är att det inte finns nåt typ av lås på tanklocket! /Jörgen
  8. bilfirman säger åt mig att lämna in bilen på en verkstad och be dom fakturera ner till dom,, men jag måste hitta nån som är duktig på att skruva cab!
  9. bilen är kollad och den är grön.. nu har jag hittat två stag inne i cabben som fästet har gått av på ,det är dom två stagen som lyfter den främre delen ,den som ska ligga över fönstret fram..båda dom stagen är väck, har pratat med försäljaren och ska ringa till firman på måndag, han sa han dom skulle fixa allt..hoppas dom nu gör det .. annars en helt underbar bil. /Jörgen
  10. hjälp! nu börjar caben att jävlas med mig,, när jag ska öppna eller stänga så hänger inte deb främre delen med den får jag stänga eller öppna manuellt... vet inte ifall nåt har hoppat ur eller nåt har gått sönder,ska försöka hitta en sprängskiss över det hela..kanske nån har nåt bra förslag?
  11. Hej på er alla! jag har nu köpt min första mustang en gt cab -05 svart med svart inredning ocg röda skinnstolar, gudars va jag är nöjd har bara hunnit köra hem den men vilken härlig bil, gått 3050 mil . kommer säkert med en massa frågor sen. ha de gott alla .
×
×
  • Create New...