Jump to content

vallarn1

Klubbmedlem
  • Inlägg

    32
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Inlägg postat av vallarn1

  1. Jag beställde en bil av dom precis när dom startade upp firman. Jag betalade in en del pengar men ändrade mig och ville häva köpet. Det var inga problem och jag fick varenda krona tillbaka. Det funkade kanon, fast du ville väl ha ett omdöme från någon som köpt en bil ;)

  2. Min klocka fungerar ej så jag tänkte att någon kanske har erfarenhet om vad man kan göra i det läget. Kan man lämna den till en urmakare fixar dom bilklockor? Ska man försöka få tag i en ny? finns det nya? Vad ligger en fungerande klocka på i pris? Det är väl ingen världslig sak men när det nu sitter en klocka i bilen så är det ju trevligt om den fungerar.

  3. Även jag vill tacka arrangörerna, bra planerat och utformat. Det har varit en mycket trevlig helg tack vare bra arrangerat och trevliga deltagare. Det var även bra att det inte blev det regnväder som var utlovat, dom skurar som kom var ju inte något problem :)

    Tack för en trevlig helg.

    /Peter

  4. Hej Vallarn det kommer med en shop manual till 68 på cd med cabben den skickas från Usa runt den 25\10

    Bör kunna skicka till dig 14 dagar senare :thumbup::clap:

    Suveränt, man får tacka och buga, schysst :clap: Det är bra att ha en sådan så man kan kolla upp saker mm. :thumbup:

    Vallarn!

    Har du köpt Mats Erikssons 68 cab?

    Mvh.

    pools

    Japp, den rullar numera på västkusten. :wave:

  5. Mustangbibeln skulle väl vara Shop Manualen då. Den bara

    måste man ha. Mustang Shop Manual, alltså. Finns hos dom

    flesta återförsäljare i Sverige.

    Mvh.

    pools

    Jag har kollat på nätet lite och det finns en elektronisk version att ladda ner men jag ska försöka få tag i en riktig bok. Ska åka förbi en återförsäljare i veckan och se om dom har bokversionen eller kan skaffa den.

    Tack för tipsen nu har jag även julklappar att se fram emot :) jag kan ju om inte annat köpa och ge till mig själv :thumbup:

  6. Jag funderar på att köpa några böcker så man kan fixa lite med sin ögonsten. Jag vet att Haynes har reparationshandböcker men det kanske finns någon som anses vara mycket bättre. Vad finns det för böcker om man bara vill bli lite nördig och kunna en del om sin bil typ dom dörrknapparna kom med den årsmodellen :)

    Finns det någon litteratur som anses vara Mustangbibeln :?:

    Det skulle vara roligt att veta vad ni rekommenderar och så kanske man kan få en del att välja på och vips så har man en önskelista när frugan och barnen frågar vad man önskar sig till julklapp :D

    /Peter

×
×
  • Create New...