Jump to content

volusia

Medlemmar
  • Inlägg

    16
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av volusia

  1. Jag beställde lite småprylar från Grufmans för en vecka sedan. Vilken service dom tycks ha, med tel.samtal,mail och sms på direkten. Supersnabb leverans. Mistänker att ni varit over there och tagit lärdom. Godispåsen i paketet ej att förglömma. Tack Grufmans
  2. Har just köpt ett cold air kitt och en Diablo Predator. Nu undrar jag vilken map (Tune) man ska använda,det fins ju fler att välja på.
  3. Tack för det svaret, då blir det att fortsätta leta Någon borde väl ha innerskärmar bak till mustangen. Det hade vart fint inte minst för att dämpa ljudet.
  4. Kniviga frågor Hur sitter innerskärmar fast? Med 99,9% säkerhet så är dom fastskruvad i karossen. Kvalitet och utseende kan jag inte utala mig om, jag har inte sett dessa. Men firman tillverkar innerskärmar till många modeller. Här är en länk till bild http://thmb.inkfrog.com/thumbn/aircardc ... 250127.jpg
  5. Jag tänkte beställa innerskärmar bak till mustang. Vilka är intresserade? Så jag vet hur många jag kan ta hem. Priset bör hamna runt 1500 paret, beror lite på hur många det blir.
  6. Ja som jag tidigare skrev, har jag hittat innerskärmar bak till Mustang. Problemet är att firman är lite ovilliga att skicka till Sverige. Detta fenomen har jag råkat ut för innan, men det brukar lösa sig med lite tjat! Om vi, som är intresserade av dessa bombar dom med mail, tror jag att dom ändrar sig och skickar hit. Här är svaret jag fick. I will see what we can do on the international shipping. right now, we are just not able to make it cost effective for any of our potential customers overseas. Let me do some digging and find out some info for you. Thanks, AW aircardcorp@gmail.com
  7. Jag har kontakt med en firma i USA, problemet är att hitta ett vettigt pris på frakten, men runt tusingen för paret tycker jag är OK.
  8. Ja vi har ju alla olika värderingar, och tur är väl det. Nu har jag i alla fall hittat innerskärmar bak till Mustangen. Om någon mer är intresserad, så hör gärna av er, då kan vi göra en beställning tillsammans.
  9. Att Mustangen skulle va en sån dålig bil att den inte tål vinterkörning trodde jag inte men det får väl visa sig. Min farsa köpte en ny Mustang 1966 och körde men den i ca. 6 år sommar som vinter. Jag tror att han inte hade vinterdäck på den första vintrarna, vad jag kommer ihåg så var det inga problem. Själv har jag kört V8 dom senaste sex vintrarna ( BMW 540) utan problem. Framtiden får väl visa om Forden klarar vintern, innerskärmar hade vart fint iaf.
  10. Jag kör min Musse i vinter, hade den inne på Noxudol behandling i höstas eftersom den aldrig är vinterkörd såg den ut som ny under. Med Noxudol på tycker jag att den blev tystare, men skulle gärna haft innerskärmar bak också, men det ser inte ut att finnas. Jag kör med dubbfria friktionsdäck och en bit järnvägsräls i skuffen. Och den går riktigt bra i halkan, man får vara lite försiktig med högerfoten bara. Värme och ventilation funkar också bra. kan inte riktigt förstå varför man inte ska köra året runt med en sådan bil? Kan själv inte tänka mig att köra någon gammal Volvo eller dyligt.
  11. volusia

    Chip

    Nu tror jag inte att det är så illa, om man läser feedbacken så är köparna nöjda. Själv har jag ingen erfarenhet av chip till bilar, men till Harleys vet jag att det inte är högsta priset som gäller för att få bästa produckterna, spec när det gäller att chippa. Och när inte grejjorna kostar mer tänker jag prova innan jag köper något dyrare.
  12. volusia

    Chip

    Ok Det var precis vad jag funderar på luft och buller. Men frågan kvarstår, törs man satsa på en chipbox? http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... 7173wt_940
  13. volusia

    Chip

    Nu är det ju en stor skillnad i pris på dessa chip men alla ska vara mappade och klara att köra. Själv har jag ingen erfarenhet av dessa, men till Harley Davidson finns liknande som tunar sig själv och funkar bra vid modifikationer på luft buller tex.
  14. volusia

    Chip

    Har någon av er provat Chipboxarna som säljs billigt på Ebay. Dom lovar 30hp extra, lägre bränsleförbrukning mm. Ska vara förprogramerade "plug and play" Jag är nybliven Mustang ägare, därför har jag en del funderingar.
  15. Har ni innerskärmar bak på era Mustanger?
×
×
  • Create New...