Jump to content

hakan-zeb

Medlemmar
  • Inlägg

    17
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

About hakan-zeb

  • Födelsedag 1960-03-30

hakan-zeb's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

10

Omdömespoäng

  1. kanske denna grej är kört tidigare här på forumet,men hittar inget.är det ok att koppla bort batteriet över vintern,tänker på sådant man hört om databoxar som inte kan stå strömlösa,vad jag hört
  2. Tack alla som svarat,men nu valde jag att byta ... det blev en kenwood med gps,handsfree,ipod och annat godis
  3. Ok, turbo då,men det ser ut som du får riva ner hela spisen,finns det inte enklare sätt att montera passande turbo som ger snabba hästar
  4. Tack lamajo detta gick jag igång på
  5. Hejsan Vad är kostnaden/hästkrafter på Turbo eller kompressor samt bensinförbrukning
  6. Hejsan Man är ju van vid utomhustermometer på sina eropeiska bilar.men i mussarna har vi ju ingen. Är det någon som hittat något passande att använda,man vill ju inte sabba interiören med något töntigt.
  7. Gjorde som Robban1 sa och kontaktade HC Bilservice Ibland kan det vara enkelt...Smorda bromsbackar och byte olja bakaxel,saken klar ljudet försvann.Förmodligen backarna som ljudade,de var ganska torra.Nu är dett glatt och ljudlöst.Justa killar på HC.
  8. Har också bytt ut den till en kenwood
  9. Jag gjorde ett test och bromsade både med fotpedal och handbroms alternerande när jag körde mina 8-or,verkar som det lindrar. Tänker fortsätta göra detta då och då ,kanske oljudet försvinner helt.
  10. Tack alla,men nu har jag bestämt mig för en kenwood dnx-5280-bt
  11. Kan man skaffa monteringsram till alla pioneerspelare. Har kollat på nätet lite,och det jag är mest intresserad utav så är det usb och handsfree till telefonen,verkar vara mycket humanare priser där om man hoppar över gsm.men var ska man få tag på ram till den spelaren man väljer?
  12. Nej det verkar inte som någon kanonkvalitet.Har kontaktat killarna i Lund som rekommenderar en Pioneer i stället,med GPS,usb och andra finnesser. Verkar intressant förutom priset ...13000;- monterat och klart i och för sig. Men den ska passa precis i urtaget.Är det någon som gjort detta byte.
  13. Tack för ditt svar, men det finns ju bara ett fack,för övrigt får jag inte ut skivorna heller.
  14. Är det någon som har erfarenhet utav detta Att så fort jag öppnar dörren till bilen så börjar cd-n att knacka som en kulspruta. har fått in 3 st skivor men den tar inte fler. spelar inte men slutar att knacka efter ca 2 min med meddelande cd-error.Hur får man ut radio/cd-n,så man kan kolla felet Kan man få ut den framifrån eller måste man riva ut den från baksidan.
  15. Hejsan Har läst era inlägg vad gäller radio-cd-spelarenstrulet i våra bilar. Problem 1 verkar var att de under 2010 inte kan ta alla våra svenska kanaler. Tydligen kan man programmera om de som inte är äldre än 2010 att ta mellan/jämna kanaler. Mitt prblem är lika ,men cd-spelaren är helt hopplös,låter som en kulspruta ca 15sikunder så fort man startar bilen. har laddat in 3 st cd-skivor(tar ej in fler).Är det någon som har hittat något bättre som gör att man slutar irretera sig på kanalstrulet och cd-växlaren så man får allt löst på en gång. Helst vill man ju att (önsketänkande) att det ska funka med storleken också. MVH Håkan Klaesson
×
×
  • Create New...