Jump to content

UlrikaH

Medlemmar
  • Inlägg

    16
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

About UlrikaH

  • Födelsedag 1975-07-27

Medlemsinformation

  • Stad
    Västerås
  • Yrke
    -
  • Intressen
    Hästar och bilar

Senaste Profilbesöken

626 profil visningar

UlrikaH's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

11

Omdömespoäng

  1. UlrikaH

    @home

    Djäklar va snygg!! Inte nå avis!!
  2. Hej. Kul att vi blir fler i Västerås. Vi brukar lägga en blänkare på denna sida när vi träffas och far iväg. https://www.facebook.com/groups/mussar2015.sodermanland/ Den heter Västra Mälardalen Classic Mustang Club Sweden Vi brukar träffas på Restaurang Djuphamn på torsdagar. Dock har vi varit lite dåliga på det denna vinter.
  3. Hej. Kul att vi blir fler i Västerås. Vi brukar lägga en blänkare på denna sida när vi träffas och far iväg. https://www.facebook.com/groups/mussar2015.sodermanland/ Den heter Västra Mälardalen Classic Mustang Club Sweden
  4. Så här valde vi att stripa vår 2018 GT Cab.
  5. Du är varmt välkommen till Västerås 4 maj på vår träff. Se mer på FB sidan Västra Mälardalen Classic Mustang Club Sweden eller under träffar här på forumet./ Ulrika
  6. Hej igen Andreas, Du skriver här att regionsansvariga har full frihet och att klubben inte ska styras centralt. Hur kommer det sig då att styrelsen har stoppat Gotlandsträffen trots att alla förberedelser redan var klara. Det låter inte som full frihet! Kan vi få en förklaring?
  7. Hej Andreas, den 16 dec mailade jag till vår regionsansvariga i Västra Mälardalen, men har hittills inte fått något svar. Har du något tips på hur man som medlem bär sig åt för att få kontakt? Skulle gärna också se att vi kunde få ett svar på varför Gotland inte fick köras i år och synen på att träffar konkurrerar ut varandra. Ulrika cmc 6863
  8. Hej. Om nu klubben väljer att ej ”sponsra” Gotland 2019 utan lägga krutet på den nationella träffen köper jag det. MEN varför stoppar styrelsen träffen? Vi medlemmar kan väl få avgöra om vi vill åka dit och betala själva? Känns fel att få till svar att den stoppas på grund av att den konkurrerar med nationella träffen?!? Vi är ju typ 3969 medlemmar och eventen ligger ju med 2 månaders mellanrum.
  9. Hej. Om nu klubben väljer att ej ”sponsra” Gotland 2019 utan lägga krutet på den nationella träffen köper jag det. MEN varför stoppar styrelsen träffen? Vi medlemmar kan väl få avgöra om vi vill åka dit och betala själva? Känns fel att få till svar att den stoppas på grund av att den konkurrerar med nationella träffen?!? Vi är ju typ 3969 medlemmar och eventen ligger ju med 2 månaders mellanrum.
  10. Som ny medlem i klubben (2018) blir jag oerhört ledsen och besviken på att styrelsen väljer att stoppa Gotlandsträffen 2019 pga av att den konkurrerar med denna nationella träff. Var liksom därför vi gick med i klubben för att det skulle anordnas mycket träffar. Vi väljer att inte åka över 50 mil på nationella träffen. Ulrika cmc 6863
  11. Hur gör vi enklast för att få det på svenska då?
  12. Hej. Nej, allt är på engelska, och det går bara att välja franska och spanska som språk utöver engelskan.
  13. Min mamma har köpt en Eco Boost -2016 och där är hela SYNC på engelska. Någon som vet om det går att ladda upp den svenska versionen istället?
  14. UlrikaH

    Miss Orange

    Äntligen hittade vi vår Miss Orange! Lämnades in hos DG Solfilm i Västerås för att bli lite utsmyckad med antracitgrå metallic folie.
×
×
  • Create New...