Jump to content

Kruse

Medlemmar
  • Inlägg

    14
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kruse's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

10

Omdömespoäng

  1. Hur beter sig en Mustang om startspärren krånglar? Kan det bli så att nyckeln bara tappar kontakten med bilen?
  2. Jag har haft loss bränsleslangen i motorrummet.
  3. Tack för tipset. Jag ringde Grufman idag, och som du sa, dom är väldigt trevliga, och han hade lite tips som jag skall kolla.
  4. Japp. Du syftar på brytaren som sitter framför handtaget till motorhuvsöppningen?
  5. Jag har kollat att det kommer fram bränsle, men har inte möjlighet att mäta trycket. Kan det alltså bero på för lågt tryck?
  6. Japp, batteriet mår bra och jag har provat att "nolla" den. Det har löst problem tidigare. Jag måste nog hoppas på att det helt enkelt är tändstiften. Nya anländer med posten i morgon från Grufmans.
  7. Nej tyvärr har jag ingen felkodsläsare, men killarna på Mekonomen i stan kopplade upp deras felsökningsmaskin och dom "kom inte in" i bilen. Error!
  8. Jag skall gå och känna på kablarna. Det konstiga med detta är ju att den startade efter vinterdvalan, men gav upp dagen efter.
  9. Jag har originalnyckel. Jag vet inte hur jag skall gå vidare i felsökningen. Nu har jag fått tips om "sura tändstift". Vad tror ni?
  10. Har nu kollat pumpen och den gör sitt jobb. Det kommer bränsle även fram till motorrummet. Varje vridning på nyckeln ger ett tändande, men inte mer. Kan det ha med startspärren att gör?
  11. Nej, ingen "check engine" lyser. Var sitter bränslepumpen och filtret någonstans?
  12. Startade upp och körde hem Mustangen från vintervilan (ca. 1 mil). Dan efter startar bilen knappt och går orent. Efter att ha försökt igen startar den inte. Den tänder och blöddrar men går inte. Det finns soppa men det verkar som den inte kommer fram. Vad kan ha hänt? Är det någon som vet var jag skall leta efter fel? Tacksam för hjälp!
  13. Kanon! Stort tack. Det löste problemet. Endast motorlampan lyser fortfarande. Jag är mycket tacksam för det snabba svaret.
  14. Har en Mustang cab 2005. Nu har alla funktioner inkl. cab upp/ner lagt av, trots att motorn går att starta. Dessutom lyser de flesta varningslampor. Hjälp! Jag måste ju få upp taket. Är det någon som vet vad som har hänt?
×
×
  • Create New...