Jump to content

Guten

Club Member
 • Posts

  111
 • Joined

 • Days Won

  1

Guten last won the day on April 11 2017

Guten had the most liked content!

Members Information

 • CMC
  3887
 • Region
  Gotland

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Guten's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

16

Reputation

 1. Hej alla Mustangvänner ! Någon här som monterat en 2 Dins radio med 10" bildskärm ? Ungefärliga mått på skärmen 250x160 mm, hur inverkar det på åtkomligheten av växelspak (automat) värmereglage och eventuellt annat på instrumentbrädan ? Lämna gärna era erfarenheter och tips på eventuellt märke på den ni installerat.
 2. OK, betyder det att delen inte går att få tag i på marknaden? Men tack för hjälpen ändå !
 3. F4ZC-14 A664-BB är numret på delen.
 4. Dag Karlsson heter killen och har RRL946 i reg nr.
 5. En av våra medlemmar här på ön har problem med varningslampan för krockkudden på sin 1994 års modell. På en verkstad har man konstaterat att det kan vara den så kallade släpringen i rattstången som inte fungerar som den skall. Han har försökt att beställa en ny släpring, men enligt uppgift finns denna del ej att köpa längre. Någon på forumet som vet var man kan få tag i delen, eller kanske vet andra lösningar på problemet ? Tacksam för snabbt svar då bilen skall kontroll-besiktas innan avställningen i höst.
 6. OK tack Tbird för snabbt svar !
 7. H ej alla mustangvänner ! Jag har en vän som nyligen köpt en Mustang GT Convertible 2001 års modell. När bilen inköptes fanns bara en startnyckel med och ingen fjärrdosa. Vid kontakt med en lokal låssmed fick han svaret att då måste de beställa hem ett särskilt nyckelämne som innehöll en transponder, kostnad 800 kr + programering vid Fordverkstad. Jag har tidigare varit i kontakt med samma låssmed och fått svaret att han kan tillverka en nyckel för 50 kr till min Mustang 2004. Hur förhåller det sig, någon som vet och kan det här med nycklar och transpondrar ? Tacksam för hjälp och snabbt svar.
 8. Min 04 är intagen som vanlig importbil och är då troligen konverterad på något vis, vilket även styrks av att det verkar vara "nya" kablar dragna i bagageutrymmet. Får kolla dessa skarvar och se om det finns glapp då det är vanliga kläm-skarvar ditsatta. Tack ändå Tbird
 9. Har en GT 04 cab, där bromsljusen slutat fungera, dock lyser det mittplacerade bromsljuset som det skall. Har kollat kablar och säkringar utan att hitta något synbart fel. Någon som har tips om var man skall börja leta ?
 10. Tack så mycket för hjälpen Corvvette, massor med uppgifter.
 11. Hej alla ! Var hittar man uppgifter om var bilen är tillverkad. Har en Mustang GT 2004 Convertible och har läst eller hört att den tillverkades på en fabrik i Dearborn ( kan vara felstavat) någon på detta forum som vet ?
 12. Har hittat de bakre bultarna som var gömda under ett par täckplattor i plast/gummi, så nu är klädseln inlämnad för rep. hos sadelmakaren.
 13. Hej alla Mustangägare ! Skall montera ur min förarstol på en Mustang 2004 GT för att ta den till en sadelmakare för rep av skinnklädsel, men får inte loss den från golvet. Har lossat glidskenorna i framkant men det verkar inte gå att lossa den, i varje fall inte utan våld. Någon som har erfarenhet av detta lilla enkla problem. Vill inte bryta sönder något så då är det bättre att fråga mer erfarna. Ha de gott !
 14. Har lite konstiga ljud och vibrationer vid vissa varvtal och farter. Har en 2004 GT Convertble, möjliga orsaker kan vara däcken som bara gått en säsong, mer troligt framhjulslager. Någon som bytt på denna modell ? Tydligen finns det lösa lager i satser för ca 500 kr men också hela nav (hubbar) där allt verkar vara monterat kostnad ca 1500 kr. Vilket är att föredra ? någon som vet ?
×
×
 • Create New...