Jump to content

Zorro

Medlemmar
  • Inlägg

    4
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Zorro's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

10

Omdömespoäng

  1. Hej, tack för alla råd men det gick bra att lyfta på plåtkanterna. Upptäckte tyvärr att det nog är dags för nya däck, orginaldäcken BF Goodrich har snart gjort sitt. Var köper man till bra pris och vilket däck ska man välja? 235/50-18. Jag vill gärna ha det mesta orginal men kan tänka mig ett lite högre däck, 235/55-18. Mycket snäll körning, glidartyp.
  2. Tack för tipset! Såg också att Parttrain.com har mycket att välja på. Nu är bilen i höjden, hjul avmonterade och det verkar som den dubbla plåtfalsen håller bra. Fick se att man i framvagnen dragit en kabeln till ABS fel, så att den riskerade att skadas. Passade på att kolla den ledade pinnen och den var ok. Kontrollen går vidare och får väl passa på att smörja handbromsvajern på båda sidor som man rekommenderat här på forumet.
  3. Tack för informationen! Allt är alltså inte så självklart som det kan te sig vid första kollen. Jag ska gå ner nu och titta lite närmare på den kanten du menar. Ska den alltså vara tillräckligt stark utan att böja sig? Litar på detta tills vidare. Eftersom bilen bilen har gått 3200 mil och jag hörde lite klapper från framvagnen i höstas blir det väl till att byta "control arm" på båda sidor. Vilken ska man välja? Jag har goda möjligheter att snabbt få fram från USA. Såg också ett alternativ på en tysk hemsida.
  4. Hej, jag är med Mustang sedan i fjol och nu tänkte jag att skicka upp den i min 2-pelarlyft med 4 lyftpunkter. Fram ser det självklart ut, men vid titten därbak blev jag tveksam. Det ser klent ut att placera mitt på leden för armen. Instruktionsboken ger inget besked vad jag kan se. Finns det någon här som har info om detta?
×
×
  • Create New...