Jump to content

bson

Medlemmar
  • Inlägg

    14
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

About bson

  • Födelsedag 1954-11-15

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

bson's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

10

Omdömespoäng

  1. Kul! Jag tror att just CAI och tune är det som ger mest "bang for the buck". Insug och trottelhus ger nog mest på högre varvtal.
  2. Hej BennyBossSwe! Det finns en hel del "bolt on" trim du kan göra som tillsammans med SCT/Bama tune ger en hel del. Har själv satt på Steeda 90 mm CAI, Magnaflow avgassystem, American Racing insug och 2x62mm trottelhus. Allt detta är hyggligt enkelt att byta själv. Detta tillsammans med en tune från Bama ger en hel del tycker jag. Har svårt att bedöma, men jag skulle gissa på 50+ hk. Med DashCommand och OBD-koppling visar den en beräknad effekt på svänghjulet på 380 hk, men det ska man nog ta med en nypa salt. PS Om du byter till American Racing insug och 2x62mm trottelhus kan du få, som jag och många andra, problem med tokhög tomgång vid kallstart. Nu har AM/Bama varit mycket hjälpsamma och jag har fått hjälp med ett antal justeringar i tune-filerna som slutligen gav mig en bra och normal kallstart. DS Lycka till!
  3. Grattis! -06 cab "is da' shit". Har en själv som jag älskar. Vi ses säker på nå'n träff framöver.
  4. Sorry Chrisson för sent svar, men jag har varit lite off line senaste tiden. Jag betalade med ett amerikanskt Visa-kort, men nu verkar det problemet vara överspelat om jag tolkar Daniel rätt. Kanon om man kan shoppa direkt till Sverige från AM med Paypal eller svenskt kreditkort.
  5. Hej! Har roat mig med att köpa en hel del after market prylar under vintern. Även om man åker på att betala svensk moms så blir det betydligt billigare att skicka efter själv från USA. Har handlat två gånger från AmericanMuscle och en gång från CJ PonyParts. Enklast är att handla från CJPonyParts som kan leverera direkt till Sverige. AmericanMuscle har ett större sortiment men levererar bara inom USA. Det problemet kan man dock lösa genom att skapa ett konto på ShopUSA där man får en egen postadress dit prylarna kan skickas. Sedan tar dom hand om frakten till din hemadress. Funkade riktigt bra för mig. Nu är det bara att bosätta sig i garaget så man blir klar med sin "ride" till vårpremiären:D. Väl mött i vår!
  6. Som nybliven Mustang-ägare slogs jag av att den inte hade låsbart tanklock. Ännu konstigare var att det var knepigt att hitta ett sådant som passar. Jag fick höra från flera initierade håll att det inte finns att uppbringa, men det gör det! Dalhems nere i Falkenberg kunde leverera ett som funkar perfekt!
  7. Nu har jag lagt upp några bilder.
  8. Tack för visat intresse! Det är en 2006 och jag håller på för fullt med att skruva och fixa. Kommer plåta den och lägga ut lite bilder om ett par veckor när den är klar.
  9. Började spana på Blocket förra våren efter en Mustang, men då blev det inget. Men i år klippte jag tack och lov till. Hittade en röd GT cab med 4.6L motor. Gått 900 mil och i "mint condition". Håller på att ge den lite personlig prägel och lite mer kräm i motorn just nu. Nybliven och hängiven Mustang-ägare, som barn på Julafton helt enkelt. /Björn
×
×
  • Create New...