Jump to content

MaritaNordh

Medlemmar
  • Inlägg

    7
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

MaritaNordh's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

10

Omdömespoäng

  1. Hej! Var och besiktade mustangen från 1996 (manuell) allt var bra för utom parkeringsbromsen det tog inte som den skulle, jag började kolla och bytte då bromsvajrar, ny besiktning fortfarande tog den inte full gott enligt bilprovningen. Jag läste då på lite i instruktionsboken och där stod det att man skulle sätta höger foten på pedalen och sedan dra i parkeringsbromsen. åker in på besiktningen igen och samma problem uppstår, då informerar jag besiktningsmannen om vad som står i instruktionsboken (har även tagit med kopior från boken), han gör då ett nytt försök var på den håller sig inom gränserna. Besiktningsmannen säger då att han aldrig hade hört talas om att man skulle göra så, han fick ta kopiorna för att kunna informera dom andra vad som gällde. Vill bara informera om detta om det är flera som kanske har haft problem! Ha en skön musse sommar!
  2. Tack för tipset jag ska kolla hos dom!
  3. Jag har bytt insug men det visade sig att det var även läcka på kylaren så nu håller jag på att letar efter en kylare, jag har lite kontakter så jag ska försöka att ta hem en från USA. 5800:- på svenska marknaden när det finns i USA för runt en tusen lapp man måste kunna spara någon krona.
  4. Hej! Tack för tipset jag ska kolla på det!
  5. Hej! Tack för tipset! Vi har bara ägt bilen en månad så det känns lite tungt när man väl kom till skott och köpa en musse. Det som har varit är att han har varit ryckig,jag trodde det var spridarna eftersom den har vait avställd under vinter,så jag hällde i spridar rengöring och det blev bättre ett tag son har det kommit och gått.
  6. Hej! Vi är nyblivna Mustang ägare men tyvärr så har det dykt upp problem, den tar vatten (inget vatten i oljan) temp mätaren går upp och ned lika så med oljetrycket. har någon kanske ett tips vad det kan vara!
  7. Hej! Vi bor i Gagnef och nyligen köpt en 1996 Mustang V8, men tyvärr har vi råkat ut för problem med motorn. Vattnet försvinner och oljetrycket svajar, har någon ett tipp på vad det kan vara?
×
×
  • Create New...