Jump to content

SAN

Medlemmar
  • Inlägg

    9
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Inlägg postat av SAN

  1. Priset beror på original eller eftermarknadskoppling. Original ligger på 40 + jobbet. En McLeod kostar här hemma ca 26 men då har du inte pilotlager, slavcylinder och nya bultar i det priset. Ink allt = ca 30-32 + arbete 6-8.

    Jag kommer att ta hem prylar för ett komplett byte själv (en McLeod street version som har fått många bra lovord), frakt, tullat,och skattat = tutti landar på 24 för hårdvaran.

  2. :(

    Behöver byta koppling, någon som vill dela med sig av egna erfarenheter?

    Har en på GT500 -07:a som gått mindre än 3000 mil. Den började slira för några månader sedan så nu är det dags. Har varit i kontakt med verkstad och det var ju inte så upplyftande....

    Är inne på en McLeod RXT (Street version) Twin Disc - någon som har andra förslag?

    //S

  3. Grym bil! Står en ljusblå till salu hos Autoropa i Malmö www.autoropa.se om ni är sugna på att vara lite unika. Förvånansvärt billig också (humor!).... i jämförelse med en lätt begagnade Ängelholmare. Rekommenderar starkt ett besök där. Man blir glad av att bara få titta på lite fina Ferrari, Maserati, Königsegg och allt annat trots att det mest är spagetti-racers. Dom är väldigt svaga på jänkare med redigt gjutjärn.

  4. Nja 10 000 låter mycket. På din rekommendation var jag där förra sommaren och det var betydligt billigare. Kombinerar du dessutom underredsskyddet med en Diamondbright behandling (lack konserv.) så är dom förhandlingsbara.:D

×
×
  • Create New...