Jump to content

HampeLX

Medlemmar
  • Inlägg

    18
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

HampeLX's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

10

Omdömespoäng

  1. aha! de är ju inte farligt är de alla bussningar då till bakvagnen?
  2. Idag har vi kollat, varenda jävla liten gullig bussning gick att smula sönder!
  3. de har jag gjort och de klonkar nå jävulskt haha, så de ska vara så? tycker att de har blivit värre med tiden men de kanske är jag som inbillar mig??
  4. Go morron/Go förmiddag/ Eftermiddag osv.. Har nu suttit och funderat i min ensamhet, har ett evigt klonkande från mitt bakparti, troligtvis är de ju från bakaxeln, vad jag fått fram de till så är de ett hjullager, men klonkat kommer även när du svänger, kör där de är ojämt osv.. kan de vara hjullagret som orsakar detta eller kan de vara nått annat ? Nån som kan ha en aning? Ska tillägga att de är en Mustang 2.3 85a!
  5. Hej där! idag så påbörjade jag min ''lilla'' renovering inför sommarn 2013. Vart inte så mycke idag, tog bort batteriet, och började kolla upp denna kabelstam som inte är att leka med. Drog om lite kablar och flyttade lite kablar samt tog en liten inblick i allting i bilen. Så mina planer Lyder följande: -Lacka om hela bilen, blir troligtvis svart -Schyssta fälgar -Tona rutor -Klä om inredningen (troligtvis) -Sänka bilen några centimeter -Fräscha upp i motorutrymmet -Bygga om avgassystemet -Bygga lite ljud så man kan dunka musik.. Följ gärna mitt projekt! kommer försöka vara aktiv minst en gång i veckan! Lite bilder från dagen:
  6. jäklar, här var de nån som gjort de förut hör man! bara ta o plugga in allt detta nu tack så mycke för svar! tänkte hissa upp bilen nu i helgen och kolla lite närmare om de är hjullager eller inte, tack så mycket för svar! de uppskattas!!
  7. tjena, verkar vara dags att byta hjullager hö bak på mussen, nu är min fråga, är de ett enkelt jobb? eller är de ett evighetsprojekt? och vart går de att beställa? tack på förhand!
  8. Lite lek i photoshop gav mig detta resultat, kanske satsa på det istället... snarlikt men andra fälgar..
  9. Haha! tack så mycke! man var ju tvungen och vidga sina vyer, finns ju andra märken än volvo!!! ska försöka ta ner den till vega nån onsdag framöver!
  10. jo! kanske de! tror jag inte ska göra nå mer i sommar dock!
  11. de kommer du få se! kommer inte göra så mycket mer denna sommar, men när vintern kommer ska jag försöka göra det mesta!
×
×
  • Create New...