Jump to content

Cato

Medlemmar
  • Inlägg

    6
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av Cato

  1. Återkopplar i tråden, Det har blivit en mustang! dock ingen av ovanstående utan en 2007 GT premium i färgen Alloy(en mörk mörk grå metallic). Bilen är flyttgods och kom in 08 med ursprunglig köpare. Enbart sommarkörd och med 2400 mil på mätaren(carfaxad etc). Blev snäppet dyrare än resten men väl värt det.. Känner mig som ett litet barn! Bilder kommer givetvis inom kort. Tack för all respons, ser framemot framtida snack! /Charlie
  2. Hej Nena reg nr är uppkollat etc tror jag skippar den. Har nu även kollat den silvriga och den är så clean som en sån här bil kan bli en ägare sedan ny mer eller mindre, visst inte super utrustning och allt original men ägd av en o samma person.(och automat tyvärr). Anledningen att jag kollar från bilhandlare är att jag har två fina bilar jag vill bli av med. dvs byte. Annars hade jag givetvis breddat till privata säljare med. En varning angående en bil jag även kollat upp: http://www.blocket.se/helsingborg/Ford_Mustang_GT___AUTOMAT___1_ARS_GARANTI_41436867.htm?ca=23_11&w=3 Den är Salvage/airbag deployed i usa med 5 ägare, inte ens påställd här i sverige. Gör folk en god gärning och delar med mig: http://www.carfax.se/show-report/f95d25f6ae61132868525b425bb7de3d Trist med sådant skojeri.
  3. Tack för svaren, och Nena den är redan läst mkt bra. Hittade en intressant punkt i usa carfaxen ang den limegröna Betyder detta att växellådan är bytt.. verkar lite konstigt? Sen misstänker jag mer o mer att svb kladdat till det med miles/km. [TABLE=width: 100%] [TR=class: oddrow] [TD]06/12/2006 [/TD] [TD=class: mileage]19,523 [/TD] [TD]Able Ford, Inc. Rockville Centre, NY 516-766-8710 ableford.com [/TD] [TD]State safety inspection completed Battery/charging system checked Brakes checked Maintenance inspection completed Tire condition and pressure checked Manual transmission replaced Transmission replaced [/TD] [/TR] [/TABLE]
  4. Kollat den limegröna med en carfax, den har gått tusen mil mer än vad som uppges i övrigt ren.. inte gjort av nuvarande ägare dock. gjort innan import.
  5. Så efter att ha klarat av att skriva ner en liten presentation uppe i nya användare tråden dyker jag direkt in i mitt informationssökande. Vi börjar med en fråga om skatt efter att ha tittat på ett antal Mustanger 2005-2008(GT alltså V8) så blir jag konfunderad, Hur kan det skilja så mycket i skattepremie mellan vissa bilar som är identiska motormässigt? allt från 2200 till uppemot 4000? Är det helt och hållet subjektiv bedömning? lustigt minst sagt. För mig Lite småintressanta objekt: http://www.blocket.se/kristianstad/Ford_Mustang_GT_Coupe_20__Splitt_falgar_41223364.htm?ca=23_11&w=3 Snygg färg,snygg inredning,fula fälgar samt manuell men en carfax är nog en ide, har en mustang fantast på jobbet som sa att den bör kollas noga. Någon här kanske som vet något? Tittar vi på nästa: http://www.blocket.se/halland/Ford_Mustang_4_6_GT_V8_coupe_300hk_41032790.htm?ca=23_11&w=3 Verkar vara helt original men endast en ägare i Sverige intagen direkt från usa(1 månad efter tillverkning), tyvärr automat. Att den är original gör inget leker gärna själv i garaget. Ägs av en privatperson lustigt nog. Sist men inte minst dagens dummaste skojare! http://www.blocket.se/stockholm/Ford_Mustang_GT_Premium_V8_Aut_40772169.htm?ca=23_11&w=3 Utannonseras med 2500 mil på mätaren, hade 7400mil på mätaren på senaste besiktningen.. suck.. Tackar på förhand för info/input etc Mvh Charlie.
  6. Hej alla! Är en glad människa som nu funderar på att skaffa en Mustang, livet är för kort och jag vill helst njuta med en v8. Jagar en 2005+ mustang kraven är coupe,V8 samt manuell. Hoppas på att här få svar på diverse frågor samt lära känna lite folk i svängen. Är inte ovan i garaget men har haft mitt bilintresse på is under en lång period. Men nu har regeringen gett mig grönt ljus, så jag uppfyller en gammal dröm. När väl bilen är införskaffad så blir jag givetvis medlem i cmcs! Väl mött! /Charlie från södern.
×
×
  • Create New...