Jump to content

Ssvensson

Medlemmar
  • Inlägg

    17
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av Ssvensson

  1. Svarar åt mig själv Hittade en bra sida som beskriver vad man ska göra http://www.mustangandfords.com/howto/127_0412_six_cylinder_eight_swap/ Sen är det motor och ev. växellåda Blir dyrt och frågan är om det är värt det........
  2. Är det värt att importera en Fastback med I6? http://winchester.craigslist.org/cto/3421654721.html Tanken är att bygga om den till v8:a här hemma. Är det samma växellåda eller är den klenare än de som sitter i V8:an Tänkte se om man kan få ned priset också.
  3. Arizona bilen blev förmodligen såld. Finns många kvar Hittat denna http://pittsburgh.craigslist.org/cto/3351226149.html Brandskadad dock. Är det bara till att glömma eller vad tror ni? Bilen blev såld.
  4. Tack ska genast kolla upp det. Får dock maila då min hemtelefon är förvarnande ur funktion tack telia.... På mobilen kostar det 13:- minuten. Jag slår dig ev en signal om det skulle vara något.
  5. Nej det har jag inte. Jag har mailat http://www.westexportcenter.com och frågat vad de vill ha för att kolla upp och förmedla bilen.
  6. 13000 har jag satt som tak. Kan tyckas lite men jag har bommat ett par i den prisklassen, de kanske var värre i verkligheten men det såg bra ut på bilder och text. Jag har faktiskt fastnat mera för 65-66.... Har hittat denna i AZ http://tucson.craigslist.org/cto/3222306407.html Fick precis svar ifrån säljaren och fick gott intryck, kontanter givetvis sa han. Kanske går att pruta?
  7. Tackar för tipsen! Har dock sett dessa då jag har gått igenom hela craigslist efter bilar. Känns som jag har för mycket fritid just nu..... Har ringt på några och mailat men mail vägrar de svarar på.
  8. Har hittar några intressanta bilar som kan bli ett köp om allt stämmer. Dock är dessa 3 växlade manuella med och utan rost Är det något att satsa på eller ska man gå på 4 växlad eller c4 automat? Innerst inne vill jag ha en automat
  9. Grattis och bilen är verkar vara jättefin! Har själv ev. en bil på gång. Hur gjorde du med bill of sale? Underskrifter m.m?
  10. Bilen är nog såld då annonsen är borta. Har hittat ett nytt objekt, dock mkt att göra många delar följer med. Det är en Fastback 65:a GT 350 replica. Säljaren säger att det är GT men jag tror inte det då det är en C code och med trumbromsar runt om. Men jag kan ha fel. Är helt inne på att köpa den men jag är i det stadiet att jag vet inte hur jag ska göra med betalning ännu. Har pratat med bilförmedlare som verkar vara bra men betala 30000 för en bil som kostar 11000$ (prutbart) blir inget bra. Ta den via Holland kan jag inte heller då den inte har varit startad på 4år och bromsarna är säkert inget bra. Om någon känner någon i New York med omnejd får gärna höra av sig till mig.
  11. Glömde givetvis att fråga om clear title. Bilen finns i Chattanooga. Snabb uträkning via Nordtrafik så är kostnaderna 57000 om jag räknar på 12000$ inköp. Innan dess måste man få dit någon som kollar upp bilen åt den, vad det nu kan kosta?
  12. Fick nu tag på säljaren efter många försök. Har ringt på många men de svarar inte? Har kollat upp tiden innan så jag inte ringer mitt i natten. Pratar snabbt gör dom också Men den verkar vara för rostig och osäkert objekt. Golvet behöver bytas, bakskärmarna behöver fixas till. Inredningen var inte komplett. Frågade om den startade och den tände fick jag till svar. Stått still länge. Får leta vidare.
  13. Har försökt ringa men inget svar. Om bilen är intressant och är körbar är tanken att ta den via Holland.
  14. Tack för alla svar. Få ta mig i kragen och ringa honom för att försöka få fler bilder och mer info om skicket. Efter det får man ta sig en rejäl funderare om det är värt pengen att få någon till åka dit och kolla upp den.
  15. Är inte kunnig inom fordonsteknik... men man kan väll lära sig. Vissa jobb måste jag ha hjälp med givetvis. Eftersom de flesta FB ligger på 200000+ så är de utanför min budget. Tanken är att fixa till bilen genom några år, 2-3 års projekt och därmed sprida ut kostnaderna. Håller med att 67 är klart snyggast men jag tackar inte nej till en 65-66a heller.
  16. Dum fråga, vad menas med basket case? Tanken är att låta en oberoende person/importfirma göra någon besiktning på den innan.
  17. Hej Ny på forumet men har velat haft en Mustang sedan barnsben... Hittat denna och vad är er första kommentar? Har försökt nå säljaren via epost men har inte fått några gehör. Ringa är ju alltid lite sådär när engelskan är ringrostig. 12500$ vill han ha eller bästa erbjudande. Motorn fungerar, servostyrning, 289, automat. Vad tror ni?
×
×
  • Create New...