Jump to content

Musseharry

Medlemmar
  • Inlägg

    25
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av Musseharry

  1. Min 3:e Mustang! Blir bara bättre och bättre!
  2. Musseharry

    001.JPG

    Min 2011 5.0 GT som jag trivs mycket bra med.
  3. Musseharry

    Fel datum!

    Vi var några som åkte med våra Mustanger till Viksta Veteranträff i går den 28/6. Döm om vår förvåning när det inte fanns en kotte på plats. Vad berodde detta på? Jo, det stod fel datum i Gävle -Dalas kalender. Tack för den.........
  4. Tusen tack till dig Peter! Nu fungerar allt perfekt. Km-visning och temp i Celsius. Nu känns det ännu roligare att åka ut med nya bilen. Med vänlig hälsning/Harri
  5. Tack, men var ställde ni om till metric? Jag har nog ingen sådan knapp. Jag tror att bara Premiummodellen har det.
  6. Tack för svaret, men jag kan nog inte ställa om till metric någonstans, tror jag. På en Mustang modell Premium går det nog.
  7. Kan man själv ställa om yttertemp.mätaren till Celsius?
  8. Jag har precis köpt en Musse GT 5.0 2011 (hade tidigare en V6 2008.) Jag får varken dimljusen (i grillen) eller parkeringsljusen (längst ner i kofångaren) att lysa. Det verkar vara en kabel vid ena strålkastaren som är avklippt och en ny kabel dragen någonstans. Kan det ha med svenska besiktningsregler att göra? Tacksam om någon har något tips om detta .
  9. Hej igen! Det har fixat sig mer eller mindre av sig självt. Jag lossade på en del kontakter och blåste dem rena och körde ac.n på och av flera gånger. Nu verkar det helt OK. Tack för tipset!
  10. Nej, tyvärr inte. Jag har redan testat. Har du något annat förslag, tack.
  11. Hej! Jag har problem med min Mustang 2008. Kylarfläkten går i gång med full fart så fort jag startar motorn fast den är kall. Är det någon som vet vad som är fel? Är det "bara" att byta en sensor/relä/säkring någonstans, eller..... Tacksam för hjälp.
×
×
  • Create New...