Jump to content

GTSuperCar

Medlemmar
  • Inlägg

    6
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

GTSuperCar's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

10

Omdömespoäng

  1. DÅ E BILEN KLAR. Resultatet e 891hk och maxvrid på 1011nm DynoJet 813whp 917wnm Mustang Dynamometer 735whp 830wnm Jag monterade allt själv med hjälp av super noga Mikael Boström från Motala. Bänkning och mappning gjordes av Tony på AG:s i Norrköping. Kan starkt rekommendera dem. Han höll på i 11 timmar med min bil, gav aldrig upp !!! Resultatet e en användbar, super sick/insane monster med ett ljud som kan starta ett världskrig. Tack för era tips och hjälp men jag valde att göra allt själv, känns väldigt bra nu i efterhand.
  2. Ja nu har jag lite o gå på ialf. Tack för hjälpen.
  3. Försöker o ladda upp en bild men det går inte. Har inte min mac med mig men den finns på garaget. garaget.org/scuderia_lusso
  4. Absolut. Jag håller med dig helt. En korrent tune e super viktigt. Jag fick mitt paket i måndags och det innehåller: Whipple 4.0L Accufab Monoblade TB Long Tube Headers rear exit ceramic coated MAFia maf sensor Kenne Bell BAP 16 st 52lb/h spridare Transaxel kylare ( allt för o få ner temp ) Liknande paket installerades på en GT i Schwiez i höstas med resultat på 808 rwhp men utan spridare och long tube headers. Längtar till våren !!!
  5. Hej igen. Jag har varit i kontakt med BSR i Malmö men absolut inget hugg från dom. Har läst att dom ska vara jäkla bra på Ford Mustanger eller modular motorerna rent generellt men som sagt jag gillar inte o tjata på någon. Detta handlar alltså om en GT, dvs erkättaren till GT40. Årsmodell 2006. Jag har en SCT programmer med 19 och 21 PSI filer klara i den men jag menar sen tidigare trimmade bilar att en sista finjustering av AFR gör att bilen kommer gå rent och perfekt. Hennessey ( som jag köpt kittet av ) menar precis som Heffner att T. McPhail e den bästa, men som sagt behöver en landsvägs bänk med en erfaren programmerare. Ska absolut läsa länkarna . Tack
  6. Hej. Jag tänkte höra lite med er erfarna här hemma om vem som är bäst i landet på att mappa/finjustera våra motorer vid trimning. Nu e det så att jag har inte en Mustang men en GT och skulle vilja höra vilka erfareheter ni har med trimmare i Sverige. Håkan Prytz ska montera de nya delarna åt mig men sen så ska jag utföra en "Remote" TUNE via en av kanske världens bästa motor programmerare Torrie McPhail men behöver en som har en Dynojet bänk, kunning med våra ECUs och gärna med ett gott rykte. Tusen tack på förhand.
×
×
  • Create New...