Jump to content

Peter L

Klubbmedlem
  • Inlägg

    38
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

  • Days Won

    2

Allt skrivet av Peter L

  1. Det var lite mer än jag hade hoppats på. Kan du tänka dig att sälja den för 3000:-
  2. Hur mycket vill du ha för grenröret?
  3. Har den suttit på en S550 Mustang? Hur mycket vill du ha för den?
  4. Kan du tänka dig att sälja? Vad har den suttit på för bil?
  5. Var bor du och hur mycket vill du ha för den?
  6. Har kört på en vägbula som tagit på grenröret, så det är något som har lossnat i katalysatorn som ligger och skramlar. Det var även sämre värden på avgaserna vid besiktningen.
  7. Har en Mustang Gt 2016 där jag söker efter ett grenrör med katalysator till vänster sida. Är det någon som har en till salu?
  8. Väldigt bra grepp på Michelin Pilot sport 4S Hade Pirelli P-Zero när bilen var ny. Lite hala tills dom blev varma, men sedan bra grepp även när det var blött.
  9. Hade samma problem. Det räckte med att fylla på mer luft och nollställde under inställningar, så funkade allt igen. Behövde inte registrera om alla sensorer.
  10. Har ett par 255/40/19 Michelin Pilot 4 Har gått fram och tillbaka till Trelleborg ca 150 mil Vill ha 2000:- för bägge.
  11. Peter L

    Spacer

    Jag har 25mm spacer. Har inga problem med bultarna.
  12. Peter L

    Cykel

    Man spänner 2 vajrar i överkant lucka och 2 vajrar i nederkant. Man kan få lite luft emellan stötfångaren och cykelhållare, så att den inte ligger och gnuggar mot stötfångaren.
  13. Peter L

    Cykel

    Vad tror ni om denna cykelhållare. Det är bara plast i nederkanten på bakluckan. Måste hitta på något bättre att fästa i.
  14. Köpte Camber plates till mussen när jag monterade coilovers på den. Köpte fel, dom passar bara om man monterar sänkfjädrar, det ska vara en annan sort om man har coilovers. Så nu är dom till salu om det är någon som är intresserad för 2.500:- Kostar 279 dollar + frakt, tull och moms ifrån USA Passar på alla S550 Steeda 555-8139 Mustang Camber Plates All (15-21)
  15. Peter L

    Cykel

    Fick detta mail av Bernte. Hej.. lite tips om krok. Jag har precis fått hem min krok till min musse -12 som ska på till sommaren. Jag köpte min krok hos Summit som hade bästa priset då jag köpte min i september 2020 och den kom i container för 14 dagar sen. Det är jag som är Bernt i tråden hos cmc forum och jag är inte medlem där men jag känner så klart många medlemmar… Jag tror du får upp mkt inf nedan på det jag skickat.Tänk på att du måste köpa kulan här för jänkarna kör med 2” och det är ju 2x2,54 mm=5,08 och det är större än våra 50 mm kula . Ofta går våra drag på dessa kulor men man nöter sönder trailer släpens drag käftar. Behöver du nån mer info så får du väl höra av dig på mailen… Lycka till Bernte i norra STHLM sök på youtube hitch 2016 Mustang det finns några filmer där om dragkrokar till mussen. tror inte att det går att besikta en 2016 med dom dragkrokarna, men man kan kanske sätta på en cykelsadel på den
  16. Mappade om min 2016 med en fil ifrån Lund Racing. Blev bra mycket bättre gasrespons nu.
  17. Peter L

    Cykel

    Du råkade inte ta någon bild?
  18. Peter L

    Cykel

    Tack för alla tips.
  19. Peter L

    Cykel

    Det takräcket skulle nog fungera. Tack för hjälpen
  20. Peter L

    Cykel

    Finns det något som passar? Har kollat runt lite , men det finns inget för mustang. Funderade om den här kan fungera. https://www.thule.com/sv-se/bike-rack/trunk-bike-racks/thule-raceway-2-_-991001
  21. Peter L

    Cykel

    Tänkte åka till Europa i höst och vill få med mig två cyklar. Är det någon som vet hur man kan få fast dom på en Mustang 2016 på ett säkert sätt utan att förstöra bilen. Det går ju inte att montera dragkrok på bilen.
  22. Jag skickade ett mail om att motorlampan lös hela tiden. Då skickade dom en ny fil som jag laddade in. Logg behöver man bara skicka in om bilen inte går bra. Mustangerna 2015-2017 har dom optimerat så många gånger nu så optimeringen är väldigt bra.
×
×
  • Create New...