Jump to content

A-W

Medlemmar
  • Inlägg

    6
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av A-W

  1. Ja det är intressant skicka ett pm med ditt tel nr så kan jag ringa.
  2. Ok har inte pratat med dom utan sökte bara på deras sida. Hittade inget där, jag vill nog ha en byggsats och få i den själv de kan inte va så svårt va?
  3. Är det någon som har tipps om vem som säljer färdig bur till mustang gt -05
  4. Jag kanske bara haft tur, för de har inte sagt något om de:) Nu går den bättre med, har tagit bort kattarna och ljuddämparna så nu är det fritt blås, känns som den går ännu bättre pga ljudet;)
  5. Hej Andreas heter jag och bur utanför jönköping jag har en mustang gt -05 med kompressor. Sprang på detta forum när jag sökte lite info.
  6. Hej på er Jag har en mustang gt 05 med kenny bell kompressor Jag har haft lite problem med bes pga avgasväredena men har nu haft bilen hos en verkstad som löst de hela, de bytte kattar, dom va tomma innan, han satte dit firetti kattar sen hade han bytt tändstift till några med 0,7 mm . Men bilen är nu stor skillnad på, den känns kvävd tycker jag, dålig ork till 3700 varv då sparkar det till och kompressorn börjar jobba, innan det känns som den inte jobbar alls. Innan jag va på verkstad hade jag ett jämnare drag och det hände en del även på låga varv. Jag har funderat en del om jag skulle ta väck hela och sätta raka rör för att få fritt blås ut och bättre ljud eller man kanske behöver någon dämpare? Någon som har tipps.
×
×
  • Create New...